Rohkema info nägemiseks:

ARMENSON CAPITAL USALDUSFOND UÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 200; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ARMENSON CAPITAL USALDUSFOND kohta arvamuslugu!"

ARMENSON CAPITAL USALDUSFOND UÜ hetkeolukord

Juba 200 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Armenson Capital Usaldusfond (edaspidi Fond) on 2023.aastal asutatud kinnine investeerimisfond.

Fond suunab oma investeeringud ettevõtetesse, mis on noteeritud Hong Kongi börsil ja mängivad olulist rolli Hiina majanduses. Keskendume ettevõtetele, mis teenivad stabiilset kasumit ja maksavad osa sellest oma investoritele dividendidena. Meie peamine eesmärk on aidata meie fondi osanikel saavutada positiivset kapitalikasvu ja tootlust läbi atraktiivsete dividendimaksete. Meie investeerimisstrateegia põhineb väärtusinvesteerimisel.

Fondi valitseja ja täisosanik on Armenson Capital OÜ, kes on registreeritud tegevusloata väikefondi valitsejana Finantsinspektsiooni poolt.

31.12.23 seisuga oli fondi varade puhasväärtus 801 187 eurot.

Järgmisel majandusaastal on usaldusfondil plaanis jätkata samal tegevusalal.

ARMENSON CAPITAL USALDUSFOND UÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.