Rohkema info nägemiseks:

Heiki Põldaru

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MISJONIÜHING HÜÜDJA HÄÄL MTÜ tegevusaruanne 2022

Misjoniühingu Hüüdja Hääl tegevuseks on toetada: perekondi, vanureid, puuetega inimesi, kodutuid, kodu ja kooliga konfliktis olevaid lapsi-noori, töötuid, töökoha kaotanuid, elu hammasrataste vahele jäänuid; parandada inimsuhteid perekonnas, tõsta ausse moraalseid väärtusi; Antakse välja jumalasõna kuukirja Hüüdja Hääl veebiväljaandena ja teisi trükiseid. Ajakiri väljaprindina on ikka veel oodatud inimeste poolt, kes ea või kehalise puude tõttu ei saa osa võtta jumalateenistustest kogudusehoones. Jagatakse riideid tasuta või odava hinnaga. 2022. aastal jätkas ühing oma senist tegevust.

Dropdown

kõik artiklid

SHALOM TÜH tegevusaruanne 2022

TÜ Shalomi põhitegevusalaks on kirjastustegevus ja kirjanduse müük. Müügitulu 2022. aastal oli 21037 €, palgafond 10303 € 2023. aastal jätkatakse senist tegevu
ssb.ee
TÜ Shalomi põhitegevusalaks on kirjastustegevus ja kirjanduse müük. Müügitulu 2022. aastal oli 21037 €, palgafond 10303 € 2023. aastal jätkatakse senist tegevust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.