Rohkema info nägemiseks:

VALGA KESKRAAMATUKOGU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 126; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VALGA KESKRAAMATUKOGU kohta arvamuslugu!"

Osale Valga valla rahuloluküsitluses!

Valga vallavalitsus viib 4. märtsist kuni 31. märtsini 2024 läbi elanike rahuloluküsitluse. Küsitluse eesmärgiks on saada tagasisidet Valga valla elukeskkonna, avalike teenuste, kodanikuühiskonna toimimise ning valla juhtimise kohta. Küsitluse ankeet on leitav Valga kodulehel oleva bänneri alt, samuti SIIN Küsitlusvormi saab täita ka kõigi meie raamatukogude kliendiarvutites. Kui vajad abi, pöördu julgesti raamatukogutöötaja poole! Tutvu […] The post Osale Valga valla rahuloluküsitluses! appeared first on Valga Keskraamatukogu.

Loe algallikast valgark.ee

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kuu viimasel reedel on sisetööpäev

Seoses sisetööpäevaga on reedel, 22. märtsil Valga Keskraamatukogu külastajatele suletud. Palume kasutada raamatute laenutuskappi ja tagastuskasti. Vabandame võ
valgark.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.