Rohkema info nägemiseks:

SÕUDMISE JA AERUTAMISE KLUBI TARTU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 879; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SÕUDMISE JA AERUTAMISE kohta arvamuslugu!"

SÕUDMISE JA AERUTAMISE KLUBI TARTU MTÜ hetkeolukord

Juba 879 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 148 korda.

Tegevusaruanne 2022

ORGANISATSIOON 1. Sõudmise ja Aerutamise klubi “Tartu” (SAK Tartu) on 14. veebruaril 1997. a loodud vabatahtlik, avalikes huvides ja heategevuslikul eesmärgil tegutsev ühendus, mis on oma juriidiliselt staatuselt mittetulundusühing ning on kantud tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute, sihtasutuste ja usuliste ühenduste nimekirja.

2. SAK Tartu eesmärgiks on akadeemilise sõudmise ja aerutamise arendamise kaudu tipp-, võistlus-, rahva- ja tervisespordi tasemel sportlike eluviiside propageerimine ja elanikkonna ühiskondliku ja kehalise aktiivsuse tõstmine.

3. SAK Tartu on Eesti Sõudeliidu, Eesti Aerutamisföderatsiooni ja Tartu Spordiliidu liige.

4. 31.12.2022. seisuga oli SAK Tartul 58 liiget, neli treenerit (aerutamine: Sigrid Leetsi, Koit Põder, sõudmine: Reigo Pihlak, Rait Merisaar, abitreener: Ken-Markus Üle), sadakond noorsportlast ja üle 30 täiskasvanud harrastaja.

5. SAK Tartu üldkoosolek toimus 6. juunil 2022.

6. Juhatuse koosolekud toimusid 7 (seitsmel) korral (sh 4 e-koosolek).

7. SAK Tartu juhatus töötab vabatahtlikkuse alusel. Juhatusele ei ole makstud mingeid töötasusid.

PÕHITEGEVUSED 1. 2022. a klubi poolt sümbioosis Tartu linna toetustega korraldatud üritused:

Toimumise aeg Ürituse nimetus Kaaskorraldaja

Aprill 2022 Emajõe Karikavõistlused sõudmises Eesti Sõudeliit

Mai 2022 Emajõe Karikavõistlused aerutamises Eesti Aerutamisföderatsioon

Tartu linna koolidevaheline karikavõistlus

Mai 2022 Tartu Tamme Kool sõudeergomeetritel Concept 2

September 2022 Tartu Linna meistrivõistlused sõudmises Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi

September 2022 Tartu Linna meistrivõistlused aerutamises

September 2022 Ülikoolide kaheksapaatide matš Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi

September 2022 40. Emajõe Maraton

Oktoober 2022 66. Kaheksapaatide sügisregatt Eesti Sõudeliit

Oktoober 2022 Väikeste paatide regatt Eesti Sõudeliit 2. Aerutamine

Klubi nooraerutajad osalesid aktiivselt erinevatel Eesti karikasarja etappidel. Samuti osalesid klubi noored aerutajad juulis suvelaagris Veski spordibaasis.

Aasta esimeses pooles liitusid SAK Tartu aerutajatega ka Ukraina sõjapõgenikest nooraerutajad, kes osalesid koos meiega nii treeningutel kui ka võistlustel.

2022. aastal soetas klubi ühese matkasüsta Zegul.

3. Sõudmine 2022. aasta oli klubi sõudmise poole väga edukas. Klubi noorsõudjad osalesid erinevates koosseisudes pea kõikidel Eestisisestel võistlustel ja regattidel, osa võeti ka neljaetapilisest sisesõudesarjast ning rahvusvahelisest Merevaigust Aeru regatist Leedus.

Edukaimad õpilased said võimaluse startida koondise koosseisudes rahvusvahelistel tiitlivõistlustel: (cid:127) Elar Loot – MK 2. etapp ja 3. etapp, Euroopa MV, Maailma MV (meeste kergekaalu paarisaerulisel kahepaadil koos pärnaka Ander

Koppeliga).

(cid:127) Sigrid Luts ja Kaisa Olesk – U19 MM (tütarlaste paarisaerulisel neljapaadil koos viljandlaste Doris Meinbeki ja Gerli Endreksoniga) (cid:127) Markus Uibo ja Rein Muda – U19 (noormeeste kaheksapaadi koosseisus)

SÕUDMISE JA AERUTAMISE KLUBI TARTU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.