Rohkema info nägemiseks:

LUSTIVERE MÕIS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1653; jälgijaid - 43. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LUSTIVERE MÕIS MTÜ kohta arvamuslugu!"

LUSTIVERE MÕIS MTÜ hetkeolukord

Juba 1653 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 43 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Lustivere Hooldekodu moodustati 2000. aastal ja asutajaliikmed olid Põltsamaa vald, Puurmani vald ja Pajusi vald.

Aruande perioodil on liikmeteks Põltsamaa vald ja MTÜ Lustivere Külaselts, Ülle Ant ja Anette Ant. Liikmete vaheline koostöö on hästi aktiivne ja konstruktiivne. Plaanis on liikmeid juurde värvata, et üldkoosolekul oleks enam võimekust.

MTÜ Lustivere Hooldekodu tegevuse eesmärk on vanurite ja puuetega isikute ööpäevaringne eale ja seisundile vastav hooldamine (sh ravimine, põetamine, rehabilitatsioon jm).

Oma eesmärgi saavutamiseks osutab hooldekodu järgmisi teenuseid: (cid:127) hooldusteenus (cid:127) põetus (cid:127) rehabilitatsioon (cid:127) abivahendite laenutamine (cid:127) eluasemeteenus (cid:127) invatransporditeenus

MTÜ tööd korraldab 3-liikmeline juhatus, mida juhib juhatuse esimees.

Lustivere Hooldekodus oli 2022 aastal keskmiselt 50 klienti.

Aastatega on kaasajastatud klientide eluruume, tõstes nende elukvaliteeti, teostatud ruumide üldist remonti.

Tuleohutuse taseme tõstmiseks hooldekodus on suurendatud hoone tuletõkkesektsioonide arvu ja lisandunud on veel üks evakuatsiooni väljapääs teiselt korruselt. Sellega on tunduvalt tõstetud hooldekodu klientide turvalise elukeskkonna tingimusi. 2022 aastal remonditi hoone parkettpõrandat.

Eelnevatel perioodidel on kliendi hooldusteenuse mugavamaks muutmiseks soetatud funktsionaalvoodid ja ergonoomilised madratsid.

Jätkub tegevus klientide elukvaliteedi tõstmiseks.

Töötajate kvalifikatsiooni parendamiseks toimub aktiivne koostöö Järvamaa Kutsehariduskeskusega, Valgamaa

Kutseõppekeskusega, Tartu Tervishoiu Kõrgkooliga.

Oleme muutnud oma üldhooldusteenuse eesmärki lähtuvalt kvalteedipõhimõtetest, olla teenuse osutamisel enam isikukeskne, arvestades vajadusepõhist lähenemist ja andes teenusele võimestava iseloomu.

MTÜ Lustivere Hooldekodu omandis ja kõrvalkrundil asuva Sauna kinnistul olev hoone annab võimaluse tegeleda terviseedendusega.

Alates 14.06.2022 on Lustivere mõis MTÜ Lustivere Hooldekodu omand, mis kinnitab veelgi meie jätkusuutlikust.

LUSTIVERE MÕIS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.