Rohkema info nägemiseks:

KALEVI KAMMERKOOR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 244; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KALEVI KAMMERKOOR MTÜ kohta arvamuslugu!"

KALEVI KAMMERKOOR MTÜ hetkeolukord

Juba 244 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kalevi Kammerkoor tegevus toimus 2021/2022. majandusaastal eelmistel aruandeperioodidel algatatud ja elluviidud põhimõtete järgi.

COVID viirus oli möödas ja koorielu loksus tavapärastesse vilgastesse rööbastesse.

Hooaja planeeritud tippsündmuseks oli 2019.a kevadest kahel korral edasi lükatud koostööprojekti “The Tiny Buddha” elluviimine, kus dirigendiks oli Raul Talmar.

Aruandeperioodi planeeritud olulisemad kontserdid ja üritused: * September – algasid taas proovid koori jaoks uues ruumis ARSi kunstilinnakus; * November – detsember - iganädalaseid proove viis läbi dirigent Hirvo Surva. Dirigent Erki Meister oli loomeresidentuuris Itaalias.

* Detsember – tasuta jõulukontsert Kostivere mõisas koos Tallinki naiskooriga (mõlema koori dirigent on Hirvo Surva).

* Detsember – koori flashmob ARSi linnakus toimuval Eesti kunstnike loomingu hüpikmüügil (tasuta) * Jaanuar-märts – iganädalased proovid Erki Meistriga.

* Aprill-mai – proovid Raul Talmariga, et valmistada ette “The Tiny Buddha” kontserdid.

* Mai – kaks kontserti (Tallinnas Teaduste Akadeemia saalis ja Haapsalu Toomkirikus) E. Meistri uudisteosega “The Tiny Buddha” koorile, orkestrile ja sopran ning tenorsolistile. Kaastegevad sopran Kristel Sikk ja tenor Mati Turi.

* Mai – koor osales heategevuslikul Tallinna Lauluväljakul korraldatud ühislaulmisel #ukrainaheaks.

* Juuni – koori nädalavahetuse väljasõit Muhu- ja Saaremaale koos tasuta kontserdiga Kuressaare Laurentiuse kirikus.

Lisaks nimetatud sündmustele toimusid ka sügisene ja kevadine laululaager (vastavalt Jänedal ja Viinistul).

Koori dirigendiks oli Erki Meister. Kuna koori näol on tegemist kasumit mittetaotleva ühinguga, mis koondab sarnaste huvidega liikmeid, siis koori juhatuse liikmete tegevust ei tasustata.

Kooriliikmeid oli perioodi jooksul keskmiselt 40.

Järgmisel tegevusperioodil on tavapärasele kooritegevusele (proovid, laululaagrid) lisaks plaanis kontsertreis Portugali. Alates oktoobrist 2022 on Kalevi Kammerkooril uus dirigent.

KALEVI KAMMERKOOR MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.