Rohkema info nägemiseks:

EESTI DISAINI INSTITUUT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 366; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI DISAINI INSTITUUT kohta arvamuslugu!"

EESTI DISAINI INSTITUUT MTÜ hetkeolukord

Juba 366 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Eesti Disaini Instituudi põhitegevusalaks on disainivaldkonna arendamine. MTÜ tegevuse eesmärgiks on osaleda tegusalt disaini tulevikuperspektiivide väljakujundamisel. Oma liikmete kaudu esindab MTÜ Eesti parimat disainialast oskusteavet. Kõigil asjaosalistel on väga hea ülevaade valdkonnas toimuvast nii kohalikus kui rahvusvahelises plaanis, disainialane kõrgharidus, pikaajalised kogemused koolitajana ja nad esinevad tihedalt meedias ja erialakonverentsidel. Kõik MTÜsse kuuluvad disainerid on võitnud rahvusvahelisi ja kohalikke auhindu ning tegutsenud aastaid edukalt ka eraettevõtluses. Niiviisi on moodustunud dünaamiline ja väga mitmekesise võimekusega mõttekoda, mis soovib olla uute ideede genereerijaks ja läbiviijaks Eesti areneval disainimaastikul. MTÜ Eesti Disaini Instituut on üks Eesti Disainikeskuse asutajaid ning panustab pidevalt keskuse juhtimisse nii üldkoosoleku kui nõukogu tasandil.

EESTI DISAINI INSTITUUT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.