Rohkema info nägemiseks:

EMAJÕE ÜRGORU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 366; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EMAJÕE ÜRGORU MTÜ kohta arvamuslugu!"

EMAJÕE ÜRGORU MTÜ hetkeolukord

Juba 366 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Kuna Emajõe Veevärk pakkus vee-ja kanalisatsiooniteenust liiga kõrge hinnaga, siis 8 füüsilist ja 3 juriidilist isikut moodustasid 16.06.2011 MTÜ

Emajõe Ürgoru kohalikele elanikele vee- ja kanalisatsiooniteenuse pakkumiseks.

Selleks tegid liikmed MTÜ-le sissemakse pumpla ostmiseks ja jooksvate kulutuste katmiseks, nagu elekter, raamatupidamisteenus, pumpla remonttööd, veeproovide võtmine ja riigile saastetasude tasumiseks.

MTÜ põhitegevus ongi Mäksa vallas Ürgoru territooriumil asuvate elamute varustamine vee- ja kanalisatsiooni teenusega, samuti kohaliku tänavavalgustuse korrashoiu ja haldamisega.

2023. aastal saadi liikmetelt tasu vee ja kanalitatsiooni teenuste eest 1808 eurot, antud summast tasuti jooksvad kulud.Liikmetelt laekus kanalisatsioonipumpla ehituseks 9600 eurot, millest maksti Keskond &Partnerid Oü-le ehitusprojekti koostamise eest 3240 eurot.

Kulutusi 2023. aastal tehti 1291 euro eest. Elektri kulud 538 eurot, OÜ Eesti Keskkonnauuringute Keskus 218 eurot, raamatupidamisteenus 175 eurot, riigilõiv 250 eurot, muru niitmine 50 eurot, Maksuametile saastetasu 47 eurot.

2024.aastal jätkatakse sama tegevusega.

EMAJÕE ÜRGORU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.