Rohkema info nägemiseks:

OMASTEHOOLDUS JA TUGIISIKUTEENUSED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 269; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta OMASTEHOOLDUS JA TUGIISIKUTEENUSED kohta arvamuslugu!"

OMASTEHOOLDUS JA TUGIISIKUTEENUSED MTÜ hetkeolukord

Juba 269 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Raamatupidamise aastaaruanne

Bilanss

Tulemiaruanne

Rahavoogude aruanne

Netovara muutuste aruanne

Raamatupidamise aastaaruande lisad

Arvestuspõhimõtted

Raha

Maksude ettemaksed ja maksuvõlad

Liikmetelt saadud tasud

MTÜ Eesti Omastehooldus on asutatud 24. 04 2013.aastal.

MTÜ Eesti Omastehooldusele oli 2014. aasta väga tegus ja seda eelkõige ühiskonnas jätkuvalt päevakorras oleva mitmetasandilise diskussiooni üle perekonna hoolduskohustusest ja sellega kaasnevatest erinevatest probleemidest ning leevendusvariantidest.

MTÜ Omastehooldus ja Tugiisikuteenused aktiivsed liikmed on osalenud mitmetel nii kohalikel kui üleriigilistel seminaridel, avalikel üritustel, meedias, et selgitada ühenduse tegevust ja eesmärke. Ühtlasi jälgime puude või tervisekahjustusega inimeste sotsiaalse kaitse tagamise ja koostöö leppe edasisi arenguid ja tulemusi.

Omastehooldajate kogemusrühmi tegutseb igas maakonnas ja nendes osaleb aktiivselt väga erinevate eluvaldkondade ja erineva haridustasemega inimesi ,keda oleme kaasanud oma argisesse tegevusse puuetega ja sotsiaalselt kaitsetumate inimeste abistamisel nende toimetulekus.Teeme jätkuvalt koostööd Eesti Patsientide Esindusühinguga, Eesti Puuetega Inimeste

Koja ja erinevate puuetega inimeste alaliitudega, kohaliku omavalitsusega, jaeakate ühendustega üle vabariigi.Oleme kaasatud

OMASTEHOOLDUS JA TUGIISIKUTEENUSED MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.