Rohkema info nägemiseks:

KIILI VALD, KANGRU ALEVIK, KULLERKUPU TN 13 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 370; jälgijaid - 26. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KIILI VALD, KANGRU kohta arvamuslugu!"

KIILI VALD, KANGRU ALEVIK, KULLERKUPU TN 13 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 370 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu K13 2022 aasta tegevusaruanne. Käesolev majandusaasta aruanne on koostatud perioodi 01.01.22 - 31.12.2022 aasta kohta.

Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõttelise osa ühine majandamine ja koteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

2022 aastal tehti katusel remonti korterite 8 ja 10 kohal. Parandati liidete kohti tihendades neid vedelplasti ja tugikangaga. Katla hooldusfirma vahetas katlal süütekomplekti.

2023 aastal peab katusest tulenevate probleemide tõttu otsima eksperdi kes hindab olukorra ära ja teeb omapoolsed ettepanekud ning hiljem otsima ehitusfirma kes katust parandama hakkab.

KIILI VALD, KANGRU ALEVIK, KULLERKUPU TN 13 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.