Rohkema info nägemiseks:

KUUSALU HOOLELA MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 383; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KUUSALU HOOLELA MTÜ kohta arvamuslugu!"

KUUSALU HOOLELA MTÜ hetkeolukord

Juba 383 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kuusalu Hoolela põhitegevusala on sotsiaalteenuste osutamine psüühilise erivajadusega inimestele. Lisaks tegeleme ka sotsiaalse ettevõtlusega, mis omakorda toetab sotsiaalteenuste osutamist.

(cid:127) Personal

MTÜ Kuusalu Hoolelas (edaspidi Hoolela) töötas 2022 aastal 7 tegevusjuhendajat, sh ka erihoolekandeteenuste koordinaator kokku 6,4 koormust. Heakorra- ja abitöödel töötas aastas kokku 17 vähenenud või puuduva töövõimega inimest.

(cid:127) Sotsiaalteenused 2022. aastal pakkus Hoolela nelja sotsiaalteenust: kolme erihoolekandeteenust ja pikaajalise kaitstud töö teenust.

Erihoolekandeteenused ja pikaajalise kaitstud töö teenus

Hoolela pakub koduses keskkonnas elamist toetavaid erihoolekande teenuseid: igapäevaelu toetamise teenust, toetatud elamise teenust ja toetatud töötamise teenust. Igapäevaelu toetamise teenust pakuti aasta jooksul 25 inimesele. Toetatud elamise teenusel oli aasta jooksul 15 inimest. Teenuste raames pakuti toetust inimeste vajadustest ja soovidest lähtuvalt: abistati avalike teenuste kasutamises, asjaajamistes, oma isikliku ja eluasemega seotud tegevustes.

2022. aastal igapäevaelu toetamise teenuse raames osutavaid ühistegevusi. Iganädalaselt toimusid kord nädalas võimlemistunnid, taidlusring, väike meeste grupp osales ka jõusaali treeningutes ning üks grupp kliente osales kahel korral ujumiskursusel (20 h). Kord kuus toimusid kliendi kuukoosolekud. Lisaks vastavalt vajadusele toetatud elamise teenuse maja elanikele majakoosolekud.

Lisaks toimusid ka järgmised koolitused ja väljasõidud: (cid:127) Jaanuar: väljasõit Võisikule, hõimumarss Kolgas (cid:127) Veebruar: väljasõit Rakvere bowlingusse, digiklubi, meisterdamise päevad (cid:127) Märts: digiklubi kokkusaamine, Rakvere teatri külastus, Kolga muuseumi ja mõisa külastus (cid:127) Aprill: väljasõit Rakvere bowlingusse, Lihavõtete tähistamine, talgud aiamaal, liikumisklubi kokkusaamine (cid:127) Mai: bowlingu väljasõit Tallinna, liikumisklubi kokkusaamine, evakuatsiooniõpe, talgud klientidega aaiamaal, lisaks Swedbanki töötajate osalemine aiamaa talgutel, väljasõit Pärnu-Viira, Keila sotsiaalmaja kontsert (cid:127) Juuni: Kodijärve väljasõit, Hoolela tänuüritus, 3- päevane Saaremaa reis (cid:127) Juuli: väljasõidud Juminda poolsaare randa, väljasõit Tallinnasse Kristiine keskusesse (cid:127) August: väljasõit Kolgaküla metsas seenelkäik ja savikarjääris ujumine, erivajadustega inimeste laulu-ja tantsupidu (cid:127) September: väljasõit Kodijärvele, jõusaal meestele, talgupäev, väljasõit Tallinnas poodidesse (cid:127) Oktoober: välisreis Kreetale, Rakveres bowlingu mängimine, väljasõit heliteraapia ja matkaga, toetatud elamise teenuse maja talgud (cid:127) November: väljasõit IKEAsse, väljasõit Tallinna bowlingusse, tublide liikujate premeerimine massaažiga (cid:127) Detsember: väljasõit Võisiku - Põltsamaa ja Jõgeva jõululaadad, seksuaaltervise koolitus, väljasõit Piparkoogi näitusele, Tallinna vaateratas.

Töötamise toetamise teenusel osales aasta jooksul 7 inimest. Teenusel olevatest inimestest kaks töötas avatud tööturul, kellest üks kuni märts 2022 ja teistel oli leping Hoolelaga.

Lisaks erihoolekandeteenustele pakub Hoolela ka pikaajalise kaitstud töö teenust, milles osales 2022. aastal 19 inimest.

Tööteenuste raames tehti järgnevaid töid: heakorra ja erinevad abitööd, metsa- ja haljastustööd, koristamine, abitööd pesumajas, sotsiaalabi tööd abivajajatele. Koristati Kuusalu rahvamaja, korteriühistuid ja E20-et Kevad-suvisel perioodil tegeleti aiasaaduste kasvatamisega.

KUUSALU HOOLELA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.