Rohkema info nägemiseks:

SAARDE VALD, TALI KÜLA, PÄRNA TEE 10 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 91; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAARDE VALD, TALI kohta arvamuslugu!"

SAARDE VALD, TALI KÜLA, PÄRNA TEE 10 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 91 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Saarde vald Tali küla Pärna tee 10 tegeles 2022aastal elamu (Tali küla Pärna tee 10) igapäevase majandustegevuse korraldamisega.

Aruandeaasta lõpul oli tarnijatele tasumata 2022 aasta detsembri kuu kulude eest saadud arved kogusummas 243 eurot. Nende arvete tasumistähtajad on jaanuaris 2023

Liikmete võlgnevused korteriühistu ees on minimaalsed ja pikaajalisi võlgnevusi ei ole.

Korteriomandite majandamiskulud hõlmavad kõiki kululiike, mida korteriühistu oma arvel kajastab ja korteriomanikule arvega iga kuu esitab.

Sinna kuuluvad halduskulud, tarbitud vesi, vee kanaliseerimine, üldelekter, üldvesi, prügivedu. Sinna hulka ei kuulu remondifondi tasud ja osakapitali sissemaksed.

2022 aastal korjati remondifondi kokku 3134 eurot. Remondifondi arvelt väljamakseid ei tehtud 2022 aastal korteriühistul töötajaid ei olnud

Kõik raamatupidamislikud arvestused on tehtud vastavalt esitatud dokumentidele.

SAARDE VALD, TALI KÜLA, PÄRNA TEE 10 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.