For more information:

P.P. EHITUSJÄRELEVALVE OÜ

Business media and news feed
?
Construction supervision services, Engineering and construction consultancy services, Technical design services for civil engineering works, construction inspection services, Project and document monitoring, Engineering and engineering services, Construction site monitoring services, construction project management services, Construction, Heritage conservation

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

P.P. EHITUSJÄRELEVALVE OÜ: No News?

Already 10,750 people have seen this company's branding and they are being followed by 38 Storybook user.In average the company has been rated 4.7 points ja kommenteeritud 1 kord.

Äriuudiseid ei ole P.P. EHITUSJÄRELEVALVE OÜ enda kohta veel avaldanud, kuid jaga Sina uudiseid tema kohta laiemale publikule. 😊

Lihtsalt ava tasuta konto (logi sisse) - kirjuta mõned read, laadi ülesse pilt või vali pildipangast. Rikasta lugu uudislingi või videoga ja avalda. Ainult mõne minutiga on uudislugu kõigile nähtav nii siin ärilehel kui sama valdkonna uudisvoos!
Lisainfo: Bränditurundus Storybookis

Sellegipoolest, vaata kindlasti üle ka P.P. EHITUSJÄRELEVALVE OÜ raportid:

Töötajad|Otsustajad|Finantsid|Kohustused|Võrgustikud|Seire sündmused

P.P. EHITUSJÄRELEVALVE OÜ contacts

What do customers think?
?

Opinions of the company's customers

- Jaan K.

Usaldus on hea, kontroll veelgi parem. P.P. Ehitusjärelevalve OÜ on pakkunud meile väga laitmatut omanikujärelevalve ja ehitusalast konsultatsiooni. Olles järjepidevalt nõudlikud nende teenuse suhtes, on nende meeskond alati jõudnud kõigile meie nõudmistele vastata ja tulemus on igati professionaalne ja vastab meie lähteülesannetele.

- Kertu P.

Kõik meie projektid on P.P. Ehitusjärelevalve OÜ kaudu täidetud täpselt nõuetekohaselt. Meie ehitise auditi tulemus oli meie jaoks uskumatu - kõik meie projektid olid vastavuses nõuetele ja asjatundliku lõpptulemuse tekkimiseks. Me oleme väga rahul nende teenuste ja meeskonna kvaliteedi ning soovitame neid kõigile!

- Andres K.

P.P. Ehitusjärelevalve OÜ teenus on meie jaoks väga kasulik. Nad on professionaalsed ja teevad alati meie projektidele korrektset projekteerimist ja projekteerimise juhtimist. Nad on alati valmis meid aitama ja vastavad meie nõudmistele, et tagada kvaliteetne ja kestev lõpptulemus.

Cooperation partners
?

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Dropdown

all articles

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Pictures and photos

Company references and brand images

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.