GREMTEH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 590 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

GREMTEH OÜ hetkeolukord

Juba 590 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Gremteh OÜ on erakapitalil põhinev ettevõte, mis alustas oma tegevust rauakaupade hulgimüügiga 1998. a.

2017. aastal hinnati ettevõte majanduslikku olukorda ning otsustati 2017. aasta lõpus tööstuskaupade hulgimüügi lõpetamine ning investeerida kinnisvara soetamisesse tulu teenimise eesmärgil. 2018. aastal alustas ettevõte kinnisvara ja seadmete välja rentimisega.

2019. aasta eesmärk sai ettevõttel täidetud, milleks oli ettevõtte majandusliku olukorra parandamine.

2020. aastal OÜ Gremteh jätkas oma senist tegevust, milleks on kinnisvara ja seadmete välja rentimine tulu teenimise eesmärgil. 2020. aasta lõpus otsustas ettevõte seadmete välja rentimise lõpetada ning müüs seadmed ära.

Alates 2021. aastast jätkas ettevõte kinnisvara välja rentimist tulu teenimise eesmärgil.

2022. aastal langes osaühingu omakapital alla poole osakapitalist. Selle põhjuseks on olnud renditulu vähendamine viimaste aastate kriiside tagajärjel. Selleks, et taastata omakapitali nõuetele vastavaks, taastame renditulu endisele tasemele koroonaeelsele ajale.

Aastal 2023 paranes OÜ Gremteh majanduslik seisund, mille tulemusel otsustas ettevõte jätkata senise tegevusega ning taastada omakapital 2024. aasta lõpuks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.