RETAIL ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie professionaalsed juuksevärvitooted ei paku mitte ainult esmaklassilist värvi, vaid pakuvad ka toitvat koostist, mis on loodud selleks, et hoida juuksed tun

Manic Panic professionaalne juuksevärv

Meie professionaalsed juuksevärvitooted ei paku mitte ainult esmaklassilist värvi, vaid pakuvad ka toitvat koostist, mis on loodud selleks, et hoida juuksed tunduvad ja värsked. Siin on veelgi hämmastavamad funktsioonid:

  • Rikkalik, sügavalt pigmenteerunud erksus, mis kestab kuni 40+ šampooni.
  • Poolläbipaistev geelvalem vitraažilaadseks pealekandmiseks, mis aitab kaasa ka värvide paigutuse täpsusele. Ideaalne teravate ja kindlate joonte jaoks!
  • Sisaldab kastoorõli ja piimhapet siledate, läikivate ja tervete juuste jaoks.
  • Õrn happeline koostis aitab sulgeda juuste küünenaha ja lukustada värvi.
  • Toitetavad koostisosad aitavad hoida kontrolli all lõhenenud juukseotsi ja säilitavad niiskust.
  • Lihtne "segamisvõime" lõputute värvivõimaluste loomiseks.
  • 100% veganisõbralik valem.
  • 11 omavahel segatavat tooni + “Pastel-izer” õrnade pastelsete toonide loomiseks.
  • Arendajat pole vaja.

MANIC PANIC PROFESSIONAALSE JUUKSEVÄRVI OSTMINE

Meie Manic Panic professionaalne sari on hetkel saadaval ainult registreeritud salongidele. Salongi või juuksuriettevõtte registreerimiseks peate registreerima konto. Siin saate registreerida Manic Panic konto. Kui teil on küsimusi, võite meie MPUK-i meeskonnaga rääkida, kasutades ühte lehel Kontakteeruvatest meetoditest.

Siin on vaid mõned põhjused, miks alustada oma salongi Manic Panic Professional juuksevärvide varumist:

  • Kasutage Manic Panic Professional juuksevärve, et luua klientidele kohandatud moe juuksevärvi kujundus.
  • Segage värve, et luua kohandatud valemid tõeliselt ainulaadsete toonide jaoks.
  • Kasutage Manic Panic Pastel-izerit, et luua koheselt kohandatud pastelseid toone.
  • Lisage Manic Panic Smoke Screen, et luua hõlpsalt suitsuseid ja metallilisi toone.

PARIMAD NÄPUNÄITED PROFESSIONAALSEKS VÄRVIRAKENDUSEKS

Professionaalse värvi pealekandmine

  • Valmistage juuksed ette, pestes neid puhastava šampooniga. See valmistab juuksed ette, demineraliseerides ja eemaldades toodete kogunemise. Ärge kasutage palsamit ega kujundamise abivahendeid.
  • LOPUTA juukseid hästi ja kuivata rätikuga. Juuksed peavad pealekandmiseks olema niisked. Kandke juuksepiirile värviblokeerija.
  • KASUTADA värvi toonipintsliga. Juuksevärvi ühtlaseks ladestumiseks küllastage juuksed täielikult. Kasutage juustesse sulandumiseks kindaid või harja.
  • TÖÖTLEMA 15-30 minutit.
  • LOPUTA põhjalikult jaheda/jaheda veega, kuni vesi muutub selgeks. Loputage erinevaid värve eraldi. Ärge peske šampooniga.
  • LÕPETA värviteenus, kandes peale Manic Panic Pastel-izerit või palsamit ja loputa uuesti jaheda/jaheda veega. Manic Panic Professional juuksevärvi kandmine niisketele juustele tagab värvi parema imendumise ja ühtlase jaotumise. Juuksed võivad kuivadele juustele kandmisel imada liiga palju toodet, mis võib anda ebaühtlaseid tulemusi.

Manic Panic Professional juuksevärv on poolpüsiv otsevärv, mis on loodud juuksekiudude tuvastamiseks ja nendega sidumiseks. Pärast sidumist jäljendab molekul kiudu, luues nii veatu viimistluse.

Nende omaduste kombinatsioon suurendab juuksekarva küllastumist, maksimaalset värvi pikaealisust, tõelist tuhmumist toonil ja ühtlast ladestumist kogu juuksepikkuses, luues ühtlased tulemused.

KUIDAS LUUA OMA PASTELSEID VÄRVE

  1. Mõõtke soovitud kogus Pro Pastel-izerit värvikaussi. Algsumma sõltub teenusest, juuste pikkusest ja kasutusviisist. Pro Pastel-izeri suhe on alati kõrgem kui Manic Panic Professional juuksevärvil. Alustuseks lisage 1 grammi Manic Panic Professional juuksevärvi Pro Pastel-izerile segamisnõus.
  2. Segage segu põhjalikult värvipintsliga.
  3. Kui olete seguga rahul, järgige Manic Panic Professional juuksevärvi regulaarset pealekandmist, nagu ülal näidatud.

Siin on mõned näpunäited, mida pastelsete juuksevärvidega töötamisel arvestada:

  • Pastelsed toonid annavad parima tulemuse, kui neid kanda 10. taseme toonis blondile alusele.
  • Alustage segu valmistamist alati rohkema Pro Pastel-izeriga ja lisage värv aeglaselt. Värvi on palju lihtsam muuta tumedamaks kui heledamaks.
  • Tehke testribasid valemiga, kuni saavutate soovitud värvi, sest segamisnõus olev toon võib lõpptulemusest erineda.

Manic Panic Pro Pastel-izer on õrna happelise koostisega, mis sulgeb küünenaha ja lukustab juuksevärvi, jättes samal ajal sileda, niisutatud ja läikiva pinna. See tähendab, et seda saab kasutada värvitud juustele sära lisamiseks või värvi lukustamiseks. Konditsioneeriv valem aitab ka juukseid niisutada ja vältida nende katkemist. Sügava konditsioneerimise teenuse jaoks võib küünenaha avamiseks kasutada soojust. Enne loputamist jahutage juuksed täielikult.

NÄPUNÄITEID KAUAKESTVA PROFESSIONAALSE VÄRVI JAOKS

Soovitage oma klientidel järgida kodus järgmisi samme, et aidata pikendada värvide kestvust:

  • Peske juukseid värvikindla, sulfaadivaba šampooni ja palsamiga
  • Minimeerige šampooniga pesemise sagedust
  • Kasutage juuksetooteid, mis ei sisalda õlisid ja alkoholi
  • Stiilige juukseid madala kuumusega, kui kasutate stiilivahendeid (föönid, triikrauad, lokitangid jne).
  • Kasutage kuumakaitsevahendit
  • Vältige soolast vett, kloorivett ja jõevett
  • Vältige spaateenuseid, mis nõuavad teie juuste uputamist (st ujuvad spaapadjad)

 

tellima

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

RETAIL ESTONIA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Retail Estonia on erakapitalil põhinev ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetse ja orgaanilise kosmeetika toodete e-poe müügile. See on ettevõte, mis on oma n
ssb.ee
OÜ Retail Estonia on erakapitalil põhinev ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetse ja orgaanilise kosmeetika toodete e-poe müügile. See on ettevõte, mis on oma niši leidnud kvaliteetsete ja orgaaniliste kosmeetikatoodete müügiga, pakkudes klientidele laia valikut tooteid, mis on loodud nende ilu ja tervise parandamiseks. Ettevõte asutati 24. juulil 2013. aastal ja sellest ajast alates on nad keskendunud oma tootevaliku laiendamisele ja parandamisele. Nende peamised kaubaartiklid on Manic Pani, La Riche juuksevärvid, Coffe Dust silma-ja kehavärvid, küünte geelid ja vitamiinid. Need tooted on

ColorVibes põnevad tooted sinu juuste heaks

Meie toome “välismaa” veidi lähemale!  Meie pakume kvaliteetseid ja erksaid juuksevärve, kosmeetikatooted USA-st, Soomest ja Inglismaalt ning vitamiine ja toidu
ssb.ee
Meie toome “välismaa” veidi lähemale! Meie pakume kvaliteetseid ja erksaid juuksevärve, kosmeetikatooted USA-st, Soomest ja Inglismaalt ning vitamiine ja toidulisandeid naha, küünte, juuste ja tervise parandamiseks. Kõik tooted on orgaanilised! Kõik meie e-poes saadaval olevad tooted on alati kohapeal olemas ning tellimisaega ei ole. Tellimuse postitame ülekande laekumisega samal päeval ning pakk jõuabki Teieni 2-4 tööpäevaga. Alati enne tellimuse vormistamist Google-da üle värvi võimalikud tulemused ja variatsioonid. veebipoodi

Mis on juuste siirdamine?

Kiilas või kiilanev mees/naine saab oma juuksed tagasi! Meie ettevõtte tegevjuht  Lauri Lille , hakkas kaotama oma juukseid 20-date teisel poolel. Kiilas võib o
ssb.ee
Kiilas või kiilanev mees/naine saab oma juuksed tagasi! Meie ettevõtte tegevjuht  Lauri Lille , hakkas kaotama oma juukseid 20-date teisel poolel. Kiilas võib olla lahe ja äge nagu Jason Statham, kuid Lauri otsustas siiski oma juuksepiiri ja tiheduse taastada!  Allpool pildid, teekond ja senine tulemus.   Mis on Juuste Siirdamine: Juuste siirdamine on protseduur, kus juuksed ühest kehaosast eemaldatakse ja siirdatakse (s.t. võetakse ja viiakse üle) kiilanevasse piirkonda (s.t. piirkond, kus ei ole piisavalt juukseid). Kellele on Juuste Siirdamine: 63% meestest hakkab kaotama oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.