VIVVA EUROPEAN HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 267 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommente

VIVVA EUROPEAN HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 267 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

VIVVA European Holding OÜ asutati 14. aprillil 2015.

Ettevõtte tegevusvaldkond on investeeringute haldus ja intlektuualomadi rendile andmine 2022. aastal taastas ettevõte tänu 2022. aastal saadud kasumile netovara, aruandeaasta äritegevuse puhaskasum oli 1 099 tuhat eurot. Ettevõte maandab valuutariske euromaksetega. Laenude intressimäärad vaadatakse üle turuintressimäärade olulise muutumise korral; Omaniku laen on intressivaba.

Klientide maksed Ukrainasse korraldatakse Eesti valdusfirma kaudu aastatel 2022-2023, et vähendada Ukraina sõjaga kaasnevaid krediidi- ja valuutariske.

2022. aastal on sõlmitud uued kaubamärgilepingud.

Ettevõte jätkas tegevust aastatel 2023-2024.

Allpool on toodud peamised finantssuhtarvud ja nende arvutamise metoodika: - Lühiajaliste kohutiste kattekordaja: Käibevara / Lühiajalised kohustised -Omakapitali määr: Omakapital / Varad kokku 2022 2021

Lühiajaliste kohustustekattekordaja 0.7591 0.1523

Omakapitali määr 12.3% -3,3%

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis võiksid mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Juhatuse liikmete juhtimise eest tasu ei ole makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.