PRECISION NAVIGATION SYSTEMS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 247 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteerit

PRECISION NAVIGATION SYSTEMS OÜ hetkeolukord

Juba 247 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Precision Navigation Systems OÜ (PRNS OÜ) töötab välja riist- ja tarkvaralahendusi, mis aitavad ettevõtetel ja valitsustel ehitada jätkusuutlikku maapealset GNSS-i infrastruktuuri. Maamõõtmiseks, täppispõllunduseks, kaevandamiseks, ehitamiseks, autonoomseteks sõidukiteks ja droonideks.

Aastatel 2018-2019 keskendus PRNS OÜ turundusele, ettevõtte reklaamimisele ja täiendavate ressursside kaasamisele. See hõlmas osalemist idufirmades ja valdkonnaüritustel, osalemist ümarlaudades ja äriküsimustes Euroopas ja USA-s. COVID-19 pandeemia tõttu olid mõned neist tegevustest 2020. ja 2021.a aastal piiratud; mõned tegevused viidi läbi virtuaalses vormis.

Ettevõte osales ettevõte Euroopa Kosmoseagentuuri Eesti ettevõtlusinkubatsioonikeskuse programmis ja sai rahalise toetuse. Lisaks tõi startup pitchingu võistluse võitmine ettevõttele täiendavaid ressursse.

Eestis asuva Euroopa Kosmoseagentuuri ettevõtlusinkubatsioonikeskuse, Startup Wise Guys kiirendi, Point.IoT ja teiste idufirmade tugiprogrammide abil viis PRNS OÜ tehnoloogia testimiseks läbi vajalikud Euroopa turundusuuringud ja ideede ning ärimudeli testimise. Selle tulemusena töötas PRNS OÜ 2020. aastal välja uue toote prototüübi "Stargate RTK", mille turustamine algas 2021. aastal.

2023. aastal oli ettevõtte müügitulu 54 347 eurot.

Ettevõtte tööd korraldab juhatus (2 liiget), kellele aruandeaastal töötasu ei makstud.

2024. aastal jätkab ettevõte tegevust oma põhitegevusalal ning arendab edasi Stargate RTK toodet

Semen Litvinov

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.