GALERII LOFTID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 464 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommente

GALERII LOFTID OÜ hetkeolukord

Juba 464 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Galerii Loftid OÜ asutati 16.12.2020. aastal, eesmärgiga tegeleda kinnisvara arendusega. Ettevõte soetas kevadel 2021. aastal kinnistu aadressil Uus-Volta tn. 9, Tallinn. 2021. aastal alustati projekteerimisega, ehitusega ning korterite eelmüügiga. Arendus valmis 2023. aastal.

1912. aastast pärinev ajalooline Volta tehasehoone on läbinud modernse uuenduskuuri, kombineerides industriaalset välisarhitektuuri suurte õhuliste klaaspindadega. Hoones on valminud läbi mitme tasandi kulgevate planeeringute, ülikõrgete lagede ja lummavatate kaarakendega 3-5-toalised perekorterid ning isikupärased äripinnad. Igaüks neist detailideni läbimõeldud planeeringu ja individuaalse karakteriga.

Aruandeaastal soetati juurde kortereid.

Juhtkond on hinnanud hetke majandus olukorra mõju majandustulemustele ning potentsiaalset mõju tulevikus. Majanduslangus on mõjunud negatiivselt ettevõtte 2023. majandustulemustele. Käesolev majandusaasta aruanne on koostatud viisil, et majanduslanguse võimaliku mõjuga on arvestatud nii lõppenud majandusaasta aruandes kui ka võimaliku mõjuga järgnevate majandusaastate rahavoogudele ning finantsseisundile.

Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Aruande perioodil ei ole ilmnenud olulisi intressimäärade muutumisega seotud riske.

Olulisemad suhtarvud:

Koguvara puhasrentaablus (ROA) -2,65% ( 2023) -2,32% ( 2022)

Omakapitali rentaablus (ROE) -347% (2023) 38% (2022)

Juhatusele tasusid ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.