HÄRMA 14 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 299 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

HÄRMA 14 OÜ hetkeolukord

Juba 299 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Osaühing asutati juulis 2021 eesmärgiga omandada hoonestusõigus Pärnus, Härma 14 ning ehitada laohoone. Laohoone ehitamine jätkus ka 2023 aastal. Hoone valmis majandusaasta sügisel ning alustati ka laopindade väljaüürimisega, et teenida igakuist üüritulu. Lähitulevikus uusi investeeringuid ei planeerita. Olulisi uurimis- ja arendamistegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid aruandeaastal ei toimunud ning neid ei planeerita ka järgnevatel aastatel. Töötajaid oli aruandeaastal ettevõttes 3 ning kõikide lepingud on tänaseks lõpetatud. Juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Suhtarv Arvutamise meetod 2023 2022

Lühiajaliste

Käibevara/lühiajalised kohustuste 0,55 0,29 kohustised kattekordaja

Puhaskasum

ROA (-kahjum)/varade -9,12% -1,15% maht*100

Puhaskasum

ROE 91% 100% (-kahjum)/omakapital*100

Ettevõtte lühiajalised kohustused ületavad käibevara 16 618 euro võrra. Juhatus on kindel, et tulevased rahavood rendist on piisavad kohustuste täitmiseks. Ettevõtte netovara ei vasta seisuga 31.12.2023 Äriseadustiku nõudele. Omakapitali taastamiseks on teinud juhatus omanikule ettepaneku osa laenust kapitaliseerida.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.