NAARI KALATALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kala on üks kõige väärtuslikumaid toiduaineid, mida saame oma toidulauale lisada. See on rikas oluliste toitainete poolest, mis toetavad meie üldist tervist ja

Kala söömine ja selle eelised tervisele

Kala on üks kõige väärtuslikumaid toiduaineid, mida saame oma toidulauale lisada. See on rikas oluliste toitainete poolest, mis toetavad meie üldist tervist ja heaolu. Siin on mõned olulised omadused ja tervisega seotud eelised, mis muudavad kala söömise väärtuslikuks harjumuseks.

Omega-3 

Kala, eriti rasvased kalad nagu lõhe, makrell ja heeringas, on suurepärane omega-3 rasvhapete allikas. Need rasvhapped on olulised südame tervisele, aidates vähendada südame-veresoonkonna haiguste riski. Omega-3 rasvhapped aitavad ka vähendada põletikku, parandada ajutegevust ja toetada silmade tervist.

Valgusisaldus 

Kala on suurepärane kvaliteetse valgu allikas, mis on vajalik lihaste ülesehitamiseks ja keha üldiseks toimimiseks. Valk aitab parandada kudede taastumist, toetab immuunsüsteemi ja aitab säilitada terveid luid ja nahka.

Vitamiinid ja mineraalained 

Kala sisaldab rohkelt olulisi vitamiine ja mineraale, sealhulgas D-vitamiini, B12-vitamiini, joodi, seleeni ja tsinki. D-vitamiin on oluline luude tervisele, B12-vitamiin toetab närvisüsteemi ja vereloome protsesse, jood on oluline kilpnäärme talitluseks, seleen on antioksüdant, mis kaitseb rakke kahjustuste eest, ja tsink toetab immuunsüsteemi.

Madal kalorisisaldus 

Kala on tavaliselt madala kalorsusega ja sisaldab vähe küllastunud rasvu, muutes selle suurepäraseks valikuks neile, kes soovivad hoida oma kehakaalu kontrolli all. Kala aitab säilitada tervislikku kolesteroolitaset ja toetab kaalulangetuse eesmärke.

Kasu vaimsele tervisele 

Omega-3 rasvhapped kalas on seotud parema ajutegevuse ja vaimse tervisega. Regulaarne kala tarbimine võib aidata vähendada depressiooni ja ärevuse sümptomeid ning parandada kognitiivset funktsiooni ja mälu. Eakate inimeste puhul võib see vähendada Alzheimeri tõve riski.

Kasvu ja arengu heaks 

Kala söömine on eriti oluline laste kasvuks ja arenguks. Omega-3 rasvhapped on olulised aju ja silmade arenguks ning aitavad kaasa kognitiivsete võimete ja õppimisvõime parandamisele. Samuti toetab kala tarbimine laste immuunsüsteemi tugevdamist ja üldist tervist.

Alternatiiv punasele lihale 

Kala on suurepärane alternatiiv punasele lihale, kuna see sisaldab vähem küllastunud rasvu ja kolesterooli. Kala tarbimine aitab vähendada teatud krooniliste haiguste riski, sealhulgas südame-veresoonkonna haigused ja teatud vähiliigid.

Kala söömine on tervislik ja maitsev viis saada olulisi toitaineid, mis toetavad meie keha ja vaimu. Lisades oma toidulauale rohkem kala, saate nautida selle mitmeid tervisega seotud eeliseid. Külastage NAARI KALATALU OÜ e-poodi ja avastage meie marineeritud kalatoodete rikkalik valik, et lisada oma igapäevasesse menüüsse midagi tõeliselt erilist.

Võtke meiega ühendust!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kombineerida oskuslikult marineeritud kala erinevate toitudega?

Marineeritud kala pakub mitmeid võimalusi köögis katsetamiseks. Siin on mõned ideed, kuidas kasutada NAARI KALATALU OÜ tooteid erinevate roogade valmistamisel.
ssb.ee
Marineeritud kala pakub mitmeid võimalusi köögis katsetamiseks. Siin on mõned ideed, kuidas kasutada NAARI KALATALU OÜ tooteid erinevate roogade valmistamisel. 1. Salatid Kasutage meie angerjat või lõhefileed oma lemmiksalatis, et lisada sellele rikkalikku maitset ja tervislikke rasvu. Kombineerige kala värskete köögiviljade ja kerge kastmega, et luua tervislik ja toitev eine. 2. Võileivad ja tapad Meie suitsutatud forellifilee sobib suurepäraselt võileibadele ja tapas-tüüpi suupisteteks. Proovige seda röstitud leival koos värske kurgi ja tilliga, et saada lihtne, kuid maitsev suupiste.

Kuidas valmistatakse parimat marineeritud kala?

Marineeritud kala valmistamine on kunst, mis nõuab oskusi, teadmisi ja armastust tooraine vastu. NAARI KALATALU OÜ on aastate jooksul lihvinud oma meetodeid, et
ssb.ee
Marineeritud kala valmistamine on kunst, mis nõuab oskusi, teadmisi ja armastust tooraine vastu. NAARI KALATALU OÜ on aastate jooksul lihvinud oma meetodeid, et pakkuda teile parimat võimalikku maitsekogemust. Siin on kolm olulist sammu, mis teevad meie tooted eriliseks. Värskeim tooraine Meie kalurid püüdlevad alati selle poole, et pakkuda värskeimat kala, mis on püütud Eesti rannikuvetest. Värske kala on marineerimise aluseks, sest just see tagab lõpptootes parima maitse ja tekstuuri. Traditsioonilised retseptid Meie marineerimismeetodid põhinevad põlvest põlve edasi antud retseptidel.

NAARI KALATALU OÜ tegevusaruanne 2022

Naari kalatalu OÜ on 2022 aasta veebruarikuus asutatud äriühing, mille põhitegevusalaks on kala, vähilaadsete ja limuste töötlemine ja säilitamine (EMTAK 10201)
ssb.ee
Naari kalatalu OÜ on 2022 aasta veebruarikuus asutatud äriühing, mille põhitegevusalaks on kala, vähilaadsete ja limuste töötlemine ja säilitamine (EMTAK 10201). Oma tooteid pakutakse nii Eestis kui ka naaberriikides. Esimene aruandeaasta veel oodatud edu ei toonud. Müügikäive jäi tagasihoidlikuks, samas kulud toorainele ja materjalidele ning äriühingu töö käimalükkamisele olid suured ning aasta lõpetati kahjumlikult. Ka omakapital sattus löögi alla. Õnneks maksevõimenäitajad olid rahuldavad ja arvete ning kohustuste tasumisega äriühingul probleeme polnud. Peamised finantsnäitajad: 2022.a.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.