RAGULI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 75 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

RAGULI MTÜ hetkeolukord

Juba 75 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Raguli tegevuste kokkuvõte 2023. aasta kohta.

Veebruar – Vastlapäevade regilaulude kogumine andmebaasis. Salvestamine ja säilitamine õppematerjalidena. Ettevalmist pärimuspäevade korraldamiseks. Rahalisi kohustusi ei kaasnenud.

Märts – külastati koos huvilistega õpperada Pühajärve ümber koos giidiga.

Aprill, mai, juuni – ettevalmistused loovlaagri „Nutita on Nutikam“ jaoks.

Sündmus viidi läbi 28. juunil.

Üleskutse sisu: nLaageriõhtu on mõeldud 10-19 aastastele lahedatele noortele, kes soovivad ennast proovile panna elektrita nutivabas maailmas.

nTutvustame noortele meie esivanemate rahvatarkust ja maailmapilti. Laagris saavad noored teadmisi loodusest, elurikkusest, esivanemate töödest talumajapidamises (meeste- ja naiste tööd) ja sauna kommetest.

nKõikidele teoreetilistele teadmistele järgneb praktiline pool, kus noortel on võimalik kinnistada õpitud teadmisi praktiliste ülesannete näitel.

nSamuti anname aega noortele ka puhkamiseks ning lõkkeõhtu ja seltskonnamängude nautimiseks.

Juuli: Osaleti Hispaanias õppereisil koos Valgast pärit noortega. Kokkuvõte ilmus Lõuna Lehes. Samuti tehti koostööd Valga Muuseumiga

Sik-Sak peo korraldamisel.

August: MTÜ juhatuse liige tutvustas pulmas pulmapärimust, traditsioone ja kombeid, mis olid kasutusel varasemal perioodil Eestis. Läbi viidi ka erinevaid tantsumänge.

Detsembrisse plaanitud jõulu loovlaager ei toimunud rahaliste vahendite puudumise tõttu.

Raamatupidamisteenust teostab MTÜ-le OÜ Tinevex.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.