EESTI AUKONSULAARKORPUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 242 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EESTI AUKONSULAARKORPUS MTÜ hetkeolukord

Juba 242 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Eesti Aukonsulaarkorpus on asutatud 15.04.2019 eesmärgiga ühendada Eestis tegutsevad välisriikide aukonsulid efektiivseks info jagamiseks ja parimate praktikate arendamiseks.

MTÜ-l Eesti Aukonsulaarkorpus on 7 juhatuse liiget ja kokku kuulus aruandeaastal koosseisu 29 liiget ja üks auliige.

Aruandeaastal majandustegevus toimus. 2023. aastal korrastas Eesti Aukonsulaarkorpus MTÜ oma formaalset poolt, tagades kindla liikmeskonna ja regulaarse rahastuse. Korpuse ja kohalike aukonsulite tutvustamiseks loodi veebileht www.aukonsulid.ee, mis võimaldab liikmetel end esitleda ja oma tegevusi laiemale avalikkusele tutvustada.

Samuti alustati edukat koostööd mitmete Eesti ministeeriumite ja ametkondadega. Sel aastal taaselustati ka suhted Põhjamaade aukonsulaarkorpusetega ning tehti otsus liituda Rahvusvahelise Aukonsulite Föderatsiooniga (FICAC), eesmärgiga laiendada oma rahvusvahelist võrgustikku ja pakkuda liikmetele uusi võimalusi.

Kevadel külastasid korpuse liikmed esimest korda Eesti aukonsulite ajaloos Kadriorus president Alar Karist, et lõunalauas vahetada muljeid ja informatsiooni endise Tšiili aukonsuliga, kes nüüdseks oli asunud uude olulisse ametisse.

Sügisel toimus juba traditsiooniks saanud kohtumine välisministriga, seekord valitsuse liikme härra Margus Tsahknaga, et arutada Eesti välispoliitilisi suundi ning jagada omavahelisi kogemusi.

Lisaks oli Eesti Aukonsulaarkorpus MTÜ sügisel esindatud Norra aukonsulaarkorpuse 50. aastapäeva pidustustel, et tugevdada juba taaselustatud suhteid kolleegidega Põhjamaadest ja mujalt maailmast.

Talvel korraldas ühing koostöös Välisministeeriumiga seminari, mis tutvustas uut äridiplomaatia valitsuskomisjoni ja Eesti investeeringute keskkonda eesmärgiga aktualiseerida teadmisi ja kontakte selles valdkonnas.

2023. aastal töölepinguga töötavaid isikuid ei olnud. Juhatuse liikmetele ei ole makstud töötasu ning nad ei ole saanud muid hüvesid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.