SAARE MAAKARI OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Saare Maakari on asutatud 18.05.2012. Registrisse on osaühing kantud 21.05.2012. Aruandeperioodil 01.01.2023-31.12.2023 oli OÜ Saare Maakari tegevusalad põllumajandussaaduste tootmine (piim, veised, teravili) ning töötlemine (grilljuust), päikeseenergia tootmine, hakkepuidu müük, mitmesuguste teenuste osutamine (taimekasvatuse abitegevused, transporditeenus, lumekoristustööd ning muud teenused). 2024. a. on ettevõte põhitegevusalad piimakarjakasvatus, päikeseenergia tootmine, juustu tootmine ning mitmesuguste teenuste osutamine. Osaühingu juhatus koosneb ühest liikmest. Aruandeperioodil
ssb.ee
Grilljuust on eestimaine toit, mis on muutunud üha populaarsemaks nii kohalike kui ka turistide seas. See on kõva juustulaadne toode, mis on mõeldud grillimisek
Arvamuslugu

Mis on grilljuust ja kuidas seda valmistatakse?

Grilljuust on eestimaine toit, mis on muutunud üha populaarsemaks nii kohalike kui ka turistide seas. See on kõva juustulaadne toode, mis on mõeldud grillimiseks või praadimiseks ning mida saab süüa nii soojalt kui ka külmalt. Grilljuustu valmistamiseks kasutatakse enamasti piimast valmistatud juustumassi, mis on kuumutatud ja seejärel pressitud kuni tiheduse ja tekstuurini, mis võimaldab seda grillida või praadida. Enne küpsetamist lõigatakse grilljuust sobivateks tükkideks ning seejärel pannakse see kas grillile või pannile. Grilljuustu küpsetamine võtab aega umbes 10-15 minutit ning
Eestimaine grilljuust on kulinaarse kire unikaalne tulemus, mis on viimastel aastatel tõusnud populaarsuse tippu nii kohaliku publiku kui ka rändurite hulgas. S
Arvamuslugu

Grilljuust: Eestimaise gastronoomia ainulaadne pärl

Eestimaine grilljuust on kulinaarse kire unikaalne tulemus, mis on viimastel aastatel tõusnud populaarsuse tippu nii kohaliku publiku kui ka rändurite hulgas. See kõva juustutüüp on spetsiaalselt loodud grillimiseks või praadimiseks ning seda saab nautida nii soojalt kui jahedalt, pakkudes iga kord erakordset maitseelamust. Kuidas grilljuustu valmistatakse? Aluseks võetakse piimast saadud juustumass, mis kuumutatakse ja pressitakse kuni saavutatakse selline tihedus ja tekstuur, mis võimaldab sellel vastu pidada grillimisele või praadimisele. Enne lõplikku küpsetamist lõigatakse grilljuust
Grilljuust, Eesti kulinaarse innovatsiooni märkimisväärne saavutus, on viimase aja jooksul suutnud püüda nii kohaliku kui ka rahvusvahelise publiku tähelepanu.
Arvamuslugu

Grilljuust: Milline on Eesti kulinaarse innovatsiooni teaduslik käsitlus?

Grilljuust, Eesti kulinaarse innovatsiooni märkimisväärne saavutus, on viimase aja jooksul suutnud püüda nii kohaliku kui ka rahvusvahelise publiku tähelepanu. See kõvemate omadustega juust, mille arendus- ja valmistamisprotsess keskendub grillimisele või praadimisele, võimaldab tarbimise nii kuumalt kui jahedalt, pakkudes igal korral ainulaadset gastronoomilist kogemust. Grilljuustu valmistamise teadusliku käsitluse juures on kriitilise tähtsusega piimast saadud juustumassi termilised omadused. Juustumass kuumutatakse ja seejärel pressitakse, et saavutada selline tihedus ja tekstuur, mis on