Rohkema info nägemiseks:

SAARE MAAKARI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud grilljuustu tootmisele, kasutades teaduspõhiseid lähenemisviise ja kvaliteetseid tooraineid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Saaremaa on tuntud oma kauni looduse ja maaliliste vaadete poolest, kuid üks asi, mis teeb selle saare tõeliselt eriliseks, on kohaliku ettevõtte, mis toodab maailmatasemel grilljuustu - SAARE MAAKARI OÜ. Pühendudes kvaliteetsele toorainele ja teaduspõhistele lähenemisviisidele on nad viinud Eestimaise grilljuustu uuele tasemele ja rõõmustanud nii kohalikke elanikke kui ka külastajaid aastast aastasse.

Grilljuust on saanud üha populaarsemaks roogade seas, mis on valmistatud kohalikust piimast. Selle tervisliku ja maitsva toote valmistamisel on oluline kasutada kvaliteetseid koostisosi ning seda, mis eristab Grilljuustu teistest, on nende kirg kvaliteedi vastu. Nad ei lepi kunagi vähemaga kui parim.

Grilljuustu valmistamine on saanud ettevõtte südameasjaks. Nad kasutavad vaid parimat Eestimaist piima, mis annab grilljuustule erilise maitse ja tekstuuri. Kuid see pole veel kõik. Grilljuustu valmistamise protsessis kasutatakse ka teaduspõhiseid lähenemisviise, mis tagavad, et iga grilljuustu tükk oleks täiuslik. See on segu kunstist ja teadusest, mis muudab Saaremaa grilljuustu unikaalseks maitseelamuseks.

Grilljuustu valmistamine on Saaremaal tõeline kunst ja kirg. Kohalikud elanikud on alati olnud uhked oma saare toodete üle, kuid Grilljuust on midagi erilist. See on kohaliku kire tulemus, mis on levinud kaugemale kui Saaremaa piirid. Tänu oma erilisele maitsele ja kvaliteedile on Grilljuust tõusnud populaarsuse tippu nii kohaliku publiku kui ka rändurite hulgas.

Lisaks grilljuustule pakub ettevõte ka laias valikus teisi piimatooteid, võid ja erinevaid maitseelamusi. Nende tootevalik on mitmekesine ja vastab kõige nõudlikumate maitse-eelistustele. Kõik nende tooted on valmistatud samasuguse kirega nagu grilljuust, pakkudes kvaliteeti, mida võib oodata vaid Saaremaalt.

Ettevõte ei piirdu vaid grilljuustu ja võiga. Nende koor ja kohupiim on kohalikud aarded, mis lisavad iga roa maitsele erilist vürtsi. Kasutades ainult parimaid koostisosi ja pannes suure rõhu maitsele, on nende koor ja kohupiim muutunud paljude kokkade ja kodukokkade lemmikuks.

Kui otsite kvaliteetseid piimatooteid ja maitseelamusi, siis ärge kartke võtta ühendust SAARE MAAKARI OÜ-ga. Nende meeskond on alati valmis aitama ja leidma parima lahenduse teie vajadustele. Olgu tegemist suure tellimusega restorani jaoks või lihtsalt väikese koguse grilljuustuga koduseks grillimiseks, saate kindel olla, et nad pakuvad teile parimat.

SAARE MAAKARI OÜ grilljuust on kire ja kvaliteedi sümbol. Nende tooted on tõeline kulinaarne nauding ja nende kirg oma töö vastu on nähtav igas ampsus. Nautige Eestimaist grilljuustu ja muid maitsvaid piimatooteid, mis on valminud Saaremaa kaunis keskkonnas ja armastusega kohalike poolt.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

+372 5348 0665

SAARE MAAKARI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ingeli S.

Tore pererahvas ja sõbralikud loomad.

- Aare A.

Kenat praejuustu saab sealt.

- Galina L.

Parim grilljuust!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SAARE MAAKARI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Saare Maakari on Eesti ettevõte, mis asutati 18. mail 2012. See on registreeritud äriühing, mis kanti registrisse 21. mail 2012. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes mitmesuguseid teenuseid ja tooteid. Aruandeperioodil 1. jaanuarist 2022 kuni 31. detsembrini 2022 oli OÜ Saare Maakari põhitegevus päikeseenergia tootmine ja müük. See on valdkond, mis on viimastel aastatel Eestis märkimisväärselt kasvanud, kuna üha rohkem inimesi ja ettevõtteid otsib keskkonnasõbralikke energiaallikaid. OÜ Saare Maakari on selles valdkonnas silma paistnud oma

Dropdown

kõik artiklid

Grilljuust: Milline on Eesti kulinaarse innovatsiooni teaduslik käsitlus?

Grilljuust, Eesti kulinaarse innovatsiooni märkimisväärne saavutus, on viimase aja jooksul suutnud püüda nii kohaliku kui ka rahvusvahelise publiku tähelepanu.
ssb.ee
Grilljuust, Eesti kulinaarse innovatsiooni märkimisväärne saavutus, on viimase aja jooksul suutnud püüda nii kohaliku kui ka rahvusvahelise publiku tähelepanu. See kõvemate omadustega juust, mille arendus- ja valmistamisprotsess keskendub grillimisele või praadimisele, võimaldab tarbimise nii kuumalt kui jahedalt, pakkudes igal korral ainulaadset gastronoomilist kogemust. Grilljuustu valmistamise teadusliku käsitluse juures on kriitilise tähtsusega piimast saadud juustumassi termilised omadused. Juustumass kuumutatakse ja seejärel pressitakse, et saavutada selline tihedus ja tekstuur, mis on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.