Rohkema info nägemiseks:

AED PUIT & KODU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Loome unikaalseid puitlahendusi, alates aedadest ja terrassidest kuni eritellimusel valmistatud kunstiteosteni, et muuta kodud ja aiad visuaalselt kaunimaks ja funktsionaalsemaks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid professionaalset ja usaldusväärset partnerit, kes aitab sul muuta oma kodu või aed unikaalseks ja kauniks? Aed Puit & Kodu OÜ on pikaajalise kogemusega ettevõte, kes on spetsialiseerunud puitaedade, terrasside, varjualuste ja puitfassaadide ehitusele. Meie meeskond on pühendunud looma kvaliteetseid ja vastupidavaid puitlahendusi vastavalt sinu soovidele ja vajadustele.

Loome kvaliteetsed ja vastupidavad puitaiad, mis tagavad sinu privaatsuse ja kaitsevad sinu vara. Pakume erinevaid stiile ja disainilahendusi vastavalt sinu maitsele. Olenemata sellest, kas soovid katusealust terrassi või avatud päikesepaistelist terrassi, meie meeskond ehitab neid igale maitsele ja igas suuruses. Turvalisuse ja esteetika tagamiseks paigaldame käsipuud või vaheseinad ning viimistleme terrassiõliga.

Meie kogenud puusepad loovad erinevaid varikatuseid, välikööke ja ilmastikukindlaid nurgakesi, mis täiendavad su kodu ja aeda ning pakuvad meeldivat äraolemise kohta igal aastaajal. Lisame sinu kodule soojust ja ilu, kujundades puitfassaade vastavalt arhitektuurilistele nõuetele ja sinu maitsele.

Valmistame kvaliteetsed väravaraamid erineva laiusega avadele ning paigaldame Sommeri väravaautomaatikat, mis sobib ideaalselt kodudesse, korteriühistutesse ja ärihoonetesse. Pakume mitmesuguseid puitpiirdeid ja ribistikke, mis lisavad sinu aiakujundusele iseloomu ja elegantsi. Meie professionaalsed meistrid värvivad puitmaterjali vastavalt sinu soovile ja värvitoonile, tagades selle vastupidavuse ja kauakestvuse.

Pakume mitmesuguseid aialippide ja puitrestide lahendusi, mis täiendavad su aia disaini. Loome puidust ribistikke ja seinapaneelide lahendusi, mis sobivad su rõdule, kontorisse või aeda, lisades privaatsust ja ilu.

Oleme siin, et muuta sinu unistused reaalsuseks. Võta meiega ühendust juba täna ja räägime, kuidas saame aidata sul luua unikaalseid ja vastupidavaid puitlahendusi sinu kodu või aia jaoks. Meie meeskond on valmis sinu ideid ellu viima ja looma kodu või aia, mille üle oled uhke. Võta ühendust AED PUIT & KODU OÜ-ga ning leiame koos parima lahenduse sinu vajadustele ja soovidele!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

AED PUIT & KODU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanus O.

Aed Puit & Kodu OÜ kujundas meie aia täiuslikuks!

- Kairi R.

Mul on nüüd unikaalne terrass, mis meelitab kõiki külastajaid. Aitäh!

- Kristjan E.

Nad ehitasid meile ilusa varikatuse, just sellise, mida soovisime.

AED PUIT & KODU OÜ tegevusaruanne 2022

Aed Puit&Kodu OÜ on Eesti ettevõte, mis alustas oma tegevust 2013. aastal. Sellest ajast alates on nad spetsialiseerunud puidust aedade, rõdude ja terasside valmistamisele, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja vastupidavaid lahendusi. Nende tooted on loodud silmas pidades nii funktsionaalsust kui ka esteetikat, et tagada parim võimalik tulemus.2022. aastal saavutas Aed Puit&Kodu OÜ märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 58 390 euroni. See näitab ettevõtte pühendumust oma tööle ja klientide rahulolu nende pakutavate toodete ja teenustega. Kuigi kasum oli sel aastal 90 eurot, näitab see siiski

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas oma kodu elavdada?

Kas otsid viisi, kuidas muuta oma kodu või aed mitmekesisemaks ja kutsuvamaks? Meie Aed Puit & Kodu OÜ meeskond on siin, et muuta sinu unistused reaalsuseks
ssb.ee
Kas otsid viisi, kuidas muuta oma kodu või aed mitmekesisemaks ja kutsuvamaks? Meie Aed Puit & Kodu OÜ meeskond on siin, et muuta sinu unistused reaalsuseks! Oleme pühendunud professionaalsetele puuseppadele, kelle eesmärk on luua kvaliteetseid ja vastupidavaid puitlahendusi, mis rikastavad sinu kodu ja aia ilmet. Alates elegantsetest puitaedadest ja mõnusatest terrassidest kuni praktiliste varjualuste ja elegantsete puitfassaadideni - meie kogenud meeskond pakub laias valikus teenuseid, mis annavad sinu kodule täiesti uue elu. Meie puusepad on spetsialiseerunud mitmekülgsetele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.