Rohkema info nägemiseks:

SEMENTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 689; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SEMENTO OÜ kohta arvamuslugu!"

SEMENTO OÜ hetkeolukord

Juba 689 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Semento põhikirjajärgne tegevus on aparaadiehitus, sealhulgas laserseadmed ja arendus- ning uurimistegevus uute aparaatide ja seadmete väljatöötamiseks.

Tootmistegevus

Põhiliseks tootmistegevuseks oli Soome firma Sparklike OY tellimusel pakettakende kontrollseadme "HANDHELD" valmistamine. Kokku müüdi 2022-ndal aastal 147 seadet. Samuti valmistati varuosasid ja detaile vanema põlvkonna seadmele GG1002 ja Handheld.

Sparklike OY tellimused moodustasid 72 % Semento müügitulust, mis on 10% rohkem kul 2021. aastal.

Samuti moodustas küllalt suure osa tootmistegevusest mitmesuguste detailide valmistamine ja teenuste osutamine erinevatele Eesti ettevõtetele. Suuremad tellijad olid Defendec OÜ, Evolvent OÜ., Dr.Fritz Endoscopy OÜ, Freesikoda OÜ. Siseriiklikud allhanked moodustasid müügitulust 28%.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Semento müügitulu 146173 euri, mis on 45,1 tuhat euri rohkem kui 2021.a.. Müügitulust moodustasid valmistustööd ja teenustega seotud tööd 100 %.

Kulude poolelt tööjõukulud moodustasid 65%.

Ettevõtte kasum 2022 aastal oli 26762 euri

Personal

OÜ Semento töötajate arv majandusaastal oli 5 töötajat. Ettevõtte tööjõukulud olid 2022-ndal aastal 76660 euri, . Tegevjuhi summaarne töötasu oli 17520 EUR. Juhatuse liikmed töötasu ei saanud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Järgmisel majandusaastal jätkub koostöö Soome firmaga Sparklike OY pakettakende kontrollseadme "Handheld" ja selle varuosade valmistamine ning moderniseeritud mudeli ettevalmistamine tootmiseks. Samuti jätkub allhanketööde tegemine ja teenuste osutamine.

SEMENTO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.