Rohkema info nägemiseks:

K.LUHT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut muusikainstrumente, aia- ja metsandustehnika tööriistu ning heli- ja salvestustehnikat.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga meloodia südames on instrument, mis laulab oma hinge, ja iga lopsaka aia taga on täpsusvahendite sumin, mis kujundab looduse ilu. Tere tulemast meie maailma, kus muusika kunstilisus ja aia- ja metsandustehnika meisterlikkus sulanduvad ühtselt, et luua harmooniat elus.

Meie teekond algas kirglikkusest suurepärasuse vastu ja pühendumusest pakkuda kvaliteetseid tooteid, mis resoneerivad nii muusikute kui ka loodushuviliste vajadustega. Usume, et õige instrument võib süüdata kunstniku südames tule ja õige tööriist võib muuta maastiku meistriteoseks.

Meie kollektsioon pakub laia valikut muusikainstrumente, alates klassikalisest puudutusest klahvpillide ja digitaalsete klaverite kuni rütmilise pulsini trummide näol. Iga tükk on hoolikalt valitud, et tagada, et olenemata sellest, kas olete algaja või professionaal, leiate täiusliku vaste, et tõsta oma muusikalist väljendust.

Neile, kes leiavad oma rütmi suures õues, on meie aia- ja metsandustehnika tööriistad loodud teie töö täiustamiseks. Alates mootorsaagide toorest jõust kuni aiaehituse seadmete peensuseni pakume usaldusväärsust ja jõudlust, mida vajate loodusmaailma kujundamiseks.

Meie kvaliteedipühendumus ulatub kaugemale meie toodetest. Oleme pühendunud pakkuma erakordset teenindust, ekspertnõuandeid ja sujuvat ostukogemust. Oma ekspertiisiga helitehnikas ja salvestustehnikas pakume ka loojatele, kes soovivad oma helisid täpsusega tabada ja võimendada.

Haara harmoonia muusika ja loodusega meiega. Loome, harime ja tähistame meid ümbritsevat ilu. Elu harmoonias muusika ja loodusega!

Kontakt

K.LUHT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisi T.

Olen väga rahul oma uue digitaalse klaveriga, täpselt selline, mida otsisin!

- Jaan L.

Nende helitehnika aitas mul salvestada parima albumi seni!

- Erika S.

Aitäh professionaalse nõuande eest, sain täpselt õige trummi oma bändile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milliseid omadusi peaksin otsima algajatele klaviatuurile?

Muusikalisele teekonnale asumine nõuab õiget instrumenti ja paljude jaoks on klaviatuur viisiks meloodiate ja harmooniate valdamiseks. Täiusliku klaviatuuri valimine võib algajatele tunduda hirmutav, kuid õige juhendamisega võite leida instrumendi, mis kasvab koos teiega, kui arendate oma oskusi. Klaviatuuride tüüpide ja suuruste mõistmine Enne detailidesse süvenemist on oluline mõista saadaolevate klaviatuuride erinevaid tüüpe. Digitaalsed klaverid püüavad jäljendada akustilise klaveri heli ja tunnetust, süntesaatorid on loodud laia helide ja efektide valiku jaoks ning MIDI kontrollerid

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tunda ära nüri kettsaag ning milline on õige teritustehnika?

Kettsae hooldamine on oluline selle pikaealisuse, ohutuse ja efektiivsuse tagamiseks. Olgu sa koduomanik, kes pügab puid või metsandussektori professionaal, ket
ssb.ee
Kettsae hooldamine on oluline selle pikaealisuse, ohutuse ja efektiivsuse tagamiseks. Olgu sa koduomanik, kes pügab puid või metsandussektori professionaal, kettsae eest hoolitsemise mõistmine võib säästa aega ja raha ning ennetada õnnetusi. Kettsae tundmaõppimine Kettsaag koosneb mitmest põhikomponendist, sealhulgas mootorist, juhtplaadist, ketist ja mitmesugustest ohutusfunktsioonidest. Nende osade tundmaõppimine on korraliku hoolduse esimene samm. Kettsaed on erinevat tüüpi, nagu bensiinimootoriga, elektrilised ja akutoitel. Igal tüübil on oma hooldusnõuded, mis on nende toimivuse jaoks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.