Rohkema info nägemiseks:

KS KONTOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3729; jälgijaid - 55. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta KS KONTOR OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates 1993. aasta suvest on KS Kontor OÜ olnud usaldusväärsete, kiirete ja konfidentsiaalsete auditeerimis- ja raamatupidamisteenuste nurgakiviks. Oleme asutamisest saadik juurdunud Tartus ja alates 1996. aastast Tallinnas, oleme koos oma klientidega kasvanud, pakkudes kõikumatu pühendumusega finantsilist selgust ja vastavust.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: 'Pakume terviklikke auditeerimis- ja raamatupidamisteenuseid, tagades finantsilise selguse ja vastavuse.' See juhtpõhimõte on suunanud meid aastakümnete teenistuses, kui oleme lihvinud oma oskusi ja omaks võtnud tehnoloogilised edusammud, et paremini teenindada oma kliente.

KS Kontor OÜ mõistab, et iga eduka ettevõtte selgroog on selle finantstervis. Seetõttu pakume teenuste valikut, mis on kohandatud vastama meie klientide mitmekesistele vajadustele. Traditsioonilistest näost-näkku suhtlustest kuni kaasaegse internetikommunikatsioonini on meie lähenemine paindlik ja kliendikeskne. Olgu teil vaja täismahus raamatupidamist, finants- ja maksuaruannete koostamist või valikulisi protseduure, meie meeskond on valmis pakkuma suurepärasust.

Meie teenused ulatuvad kaugemale pelgast numbrite kokkulöömisest. Pakume hindamatut raamatupidamisalast nõu, maksukonsultatsioone ja dokumentide ülevaatust, et tagada teie ettevõtte mitte ainult vastavust, vaid ka regulatiivsete standardite ületamist. Meie sise- ja audiitorkontrollid on meie professionaalsusele ja usaldusele pühendumise tunnistuseks.

Meie loosungi, 'Raamatupidamise selgus, äriedu!', omaks võttes lubame olla teie ettevõtlusteekonna kindlad partnerid. KS Kontor OÜga saate rohkem kui teenusepakkuja; saate liitlased, kes on pühendunud teie ettevõtte kasvule ja edule.

Partnerluseks, mis väärtustab täpsust ja usaldust, võtke meiega ühendust. Kirjutame koos teie ettevõtte järgmise peatüki.

Võtke ühendust juba täna!

uuri lisaks

KS KONTOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanus H

Väga professionaalne ja kiire teenindus.

- Katrin D

Olen alati rahul teenuste kvaliteediga.

- Liina S

Alati abivalmis ja sõbralik meeskond.

5 levinud maksuviga ja kuidas neid vältida

Maksud on ettevõtte juhtimise kriitiline aspekt, kuid need võivad olla ühed keerulisemad ja komplekssemad kohustused. Väikestel ja keskmise suurusega ettevõtetel, ettevõtjatel ja start-up'idel on sageli lõkse, mis võivad viia finantstrahvideni või maksusäästude võimaluste kaotamiseni. Selles postituses uurime viit levinud maksuviga ja anname nõu, kuidas neid vältida. Maksukohustuste mõistmine Iga ettevõtja peab olema teadlik oma maksutähtaegadest. Nende möödalaskmine võib kaasa tuua suuri trahve ja intressimakseid. On hädavajalik märkida need kuupäevad oma kalendrisse ja seada

Dropdown

kõik artiklid

Raamatupidamise tulevik: jälgitavad trendid

Raamatupidamistööstus läbib olulist muutust, mida veavad tehnoloogiline innovatsioon, regulatiivsed muudatused ja arenevad äri vajadused. Tulevikku vaadates koo
ssb.ee
Raamatupidamistööstus läbib olulist muutust, mida veavad tehnoloogiline innovatsioon, regulatiivsed muudatused ja arenevad äri vajadused. Tulevikku vaadates kooruvad välja mitmed võtmetrendid, mis kujundavad elukutset ja viisi, kuidas ettevõtted oma rahandust haldavad. Tehnoloogilised edusammud raamatupidamises Pilveteenused on revolutsiooniliselt muutnud viisi, kuidas raamatupidajad andmeid ligipääsevad ja haldavad. Reaalajas informatsioon ja võimalus koostööd teha igalt poolt annavad pilvepõhistele raamatupidamislahendustele paindlikkust ja skaleeritavust igas suuruses ettevõtetele. AI ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.