Rohkema info nägemiseks:

EESTI MAJATEHASED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 912; jälgijaid - 9. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta EESTI MAJATEHASED OÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI MAJATEHASED OÜ hetkeolukord

Juba 912 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Oleme teejuhiks sobiva majatehase valimisel ja maja tellimisel.

Et seda teha võimalikult hästi, tegeleme majatehaste teadmise ja tundma õppimisega, seega hoiame silma peal sellel turul ja sarnasel tegevusel, et esitleda oma klientidele kõige sobivamaid teenuse pakkujaid.

Projekt Eesti Majatehased on kasvanud välja väikese maja ostmise soovist, mille käigus selgus, et pakkujaid on palju, mitmed on nii sarnased ja samas nii erinevad. On tootjaid, kes ei soovi otse kliendile müüa ja on müüjaid, kes ei tooda ise.

Meie huvi on leida soovijatele kodu. Antud projekti raames, tehases toodetud maja. Oluline on, et klient saab selle, mida talle lubatakse ja me oleme abiks, nii palju kui see on võimalik, et aidata kliendil tootest ja pakkumisest aru saada. Selleks, et leida kliendile kõige sobivam ja parem lahendus on vaja olla kursis võimalikult suure hulga tehasemajade pakkujatega.

Mis on majatehase eelised objektil ehitamise ees?

Konstruktsioonid on mõõtu lõigatud, valatud jne tööstuslike seadmetega ning komplekteeritud kontrollitud tingimustes.

Selleks, et mitte saada võrreldamatuid pakkumisi, võta ühendust Eesti majatehased OÜ'ga. Peale kliendi soovi ärakuulamist, soovitame paari kliendi soovidele sobiva majatehase kontakti, et saaks võtta konkureerivad pakkumised majale.

Vajadusel leiame ka mõne puuduva osa, mida maja müüja ei soovi pakkuda, näiteks haljastus ja aed, või musta karbi tellijale siseviimistlus, või ka kommunikatsioonid, kui klient seda soovib.

Kaugem eesmärk on see, et saame olla abiks sektori kasvamisele, turumajandusega kauem harjunud piirkondadele järgi jõudmisel (Skandinaavia). Et tehasemajade osakaal elamu ehitusturul oleks suurem.

EESTI MAJATEHASED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.