Rohkema info nägemiseks:

KULDVITSAKE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laiahaardelisi raamatupidamisteenuseid, sealhulgas aruandlust, palgaarvestust ja maksude haldust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga eduka ettevõtte südames on tugev ja põhjalik finantside juhtimine. Mõistes seda kriitilist vajadust, oleme pühendunud pakkuma tipptasemel raamatupidamisteenuseid, mis tagavad mitte ainult vastavuse, vaid ka võimaldavad ettevõtetel jõuda uutele kõrgustele. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: pakume terviklikke raamatupidamisteenuseid, sealhulgas aruandlust, palgaarvestust ja maksude haldamist.

Alates finantsraamatupidamise keerukustest kuni maksuraamatupidamise keerukusteni on meie kogenud ekspertide meeskond varustatud teadmiste ja tööriistadega, et navigeerida pidevalt muutuvas finantsmaastikul. Oleme uhked oma võime üle pakkuda täpset aruandlust ja dokumentatsiooni, mis peab vastu kontrollile ja rajab selge tee teie ettevõtte tulevikule.

Meie teenused ulatuvad kaugemale lihtsast numbrite kokkulöömisest. Mõistame, et iga ettevõte on ainulaadne, ja seetõttu pakume isikupärastatud nõustamis- ja auditeerimisteenuseid, mis on kohandatud teie konkreetsetele vajadustele. Olgu teil siis raskusi palgaarvestuse haldamisega või otsite strateegilist maksunõu, meie professionaalid on siin, et juhendada teid igal sammul.

Võtke omaks meelerahu, mis kaasneb teie finantsasjade korrasolekuga, võimaldades teil keskenduda sellele, mida te kõige paremini oskate – oma ettevõtte kasvatamisele. 

Liituge nende ettevõtetega, kes on oma finantspraktikaid meie ekspertide juhendamisel muutnud. Võtke meiega ühendust juba täna, et saada teada, kuidas me saame toetada teie teekonda finantseksellentsi ja ettevõtluse õitsengu suunas.

Kontakt:
+372 501 2831

KULDVITSAKE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Strateegiline finantsraamatupidamine on aidanud meil ettevõtte tulevikku kindlalt kavandada.

- Anna

Usaldusväärsed finantsnõustajad!

- Helen

Täpne aruandlus ja kiired lahendused muudavad koostöö nauditavaks.

KULDVITSAKE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kuldvitsake põhitegevuseks on raamatupidamisteenuste osutamine väikeettevõtetele ja korteriühistutele. 2022. aastal on ettevõte jätkanud samal tegevusalal. 2022. aastal on sõlmitud uusi lepinguid ja lõpetatud lepinguid seoses klientide majandustegevuse lõpetamisega ( pankrotistumisega ). Juhatuses on üks liige. Juhatusele tasusid makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

5 olulist finantsaruannet, mida iga ettevõte vajab

Finantsaruandlus on ärijuhtimise kriitiline komponent, mis annab sidusrühmadele olulist teavet ettevõtte finantstervise ja tulemuslikkuse kohta. Väikestele ja k
ssb.ee
Finantsaruandlus on ärijuhtimise kriitiline komponent, mis annab sidusrühmadele olulist teavet ettevõtte finantstervise ja tulemuslikkuse kohta. Väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele (VKEd), start-up'idele ja ettevõtjatele on oluline mõista ja kasutada peamisi finantsaruandeid, et teha teadlikke otsuseid, mis soodustavad kasvu ja stabiilsust. Finantsaruanded toimivad suhtlusvahendina, mis edastab äri finantstulemusi, seisundit ja rahavoogusid erinevatele sidusrühmadele, sealhulgas investoritele, kreeditoridele ja juhtkonnale. Need on olulised strateegiliseks planeerimiseks, rahastuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.