Rohkema info nägemiseks:

AUDLIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 547; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AUDLIN OÜ kohta arvamuslugu!"

AUDLIN OÜ hetkeolukord

Juba 547 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Audlin tegutseb 1998aastat, pakkudes raamatupidamisteenuseid. Raamatupidamisteenuste ostjateks on peamiselt väiketeevõtted, kes tegelevad erinevatel tegevusaladel.

Ettevõttes on kaks töötajat, kelle staaz ettevõttes on ettevõtte algusest saadik, mistõttu on ka kliendid olnud lojaalsed ja on lahkunud ainult mõjuvatel põhjustel.

Ettevõte töötab rendipinnal Tartus Vasara 52D. Ka 2023a ei ole kavas rendipinda vahetada või soetada ettevõttele büroopind. Vajadusel täiendame ja vahetame IT tehnikat.

Ettevõtte tegevus ei saasta loodust ja tekita muud moodi kahju keskkonnale, sest püüdleme võimalikult paberivaba tegevuse poole ja võimalusel

IT tehnika renoveerimist.

Juhatuse hinnangul on ettevõte jätkuvalt tegutsev.

AUDLIN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.