Rohkema info nägemiseks:

SOLOMONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1369; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SOLOMONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

SOLOMONIA OÜ hetkeolukord

Juba 1369 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Solomonia alustas majandustegevust 1999.aastal, võttes üle LENS OPTIKA AS (asutatud 1991) profiili ning tegutseb LENS OPTIKA kaubamärgi all, kaubamärk on ettevõtte omanduses. Tegevusaladeks on optikakaupade, sh. nägemist korrigeerivate prillide, kontaktläätsede, kontaktläätsede hooldusvahendite, päikeseprillide ja teiste optikatoodete ja seonduvate teenuste müük; optometristiteenuste osutamine, viimast ka ettevõtetele nende töötajate nägemise kontrollimiseks vastavalt Töötervishoiu ja Tööohutuse Seaduses sätestatule. Osaühingul on Tallinnas ambulatoorse silmaarstiteenuse osutamise tegevusluba. 2022 aasta lõpus oli ettevõttel kokku 6 kauplust ja müügipunkti: kolm kauplust

Tallinnas,üks Narvas, Jõhvis ja Haapsalus. Ettevõte müüb mõningaid tooteid ka veebipoes. Üks Tallinna kauplustest on ühendatud silmaarsti kabinetiga, samuti on ettevõte Kotka Silmaarstikabineti optikapartner.

Töötajate keskmine arv majandusaastal 2022 oli 15 inimest ja nende palgakulu moodustas kokku 277639 EUR.

Juhatuses on üks inimene, kellele juhatuse liikme tasu ei ole makstud. Osaühingul Solomonia on üks osanik, kes on ka ettevõtte töötaja.

Dividende 2022. aastal ei makstud.

2022. aastal kasvas osaühingu käive võrreldes 2021. aastaga 6%. Suures osas on käibe kasv seotud inflatsiooniga. Covid-19 pandeemia mõju vähenes aasta jooksul praktiliselt olematuks. Ettevõte sulges ühe - kortermajas asuva kaupluse Narvas ning jätkab tegevust Narvas kaubanudskeskuses. Ettevõte oli ka aruandeaastal marginaalses kasumis.

Ettevõtte äriteguvuses on hooajaline ja tsükliline mõju vähene, kuid siiski olemas. Äritegevuse kuni 5-15% elavnemist täheldatakse perioodil märtsist maini ning augusti- ja septembrikuul.

Solomonia OÜ majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Majandusaasta jooksul ega ka aruande koostamisperioodil pole ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske, kuid aruandeaasta kõrged energiahinnad ja ja majanduskeskkonna inflatsioon, mida valdkonna hindadesse oluliselt edasi kanda ei õnnestunud, mõjutasid oluliselt majandustulemusi.

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Peamised finantssuhtarvud majandusaastate 2022 ja 2021 kohta

Suhtarv 2022 2021 Arvutamise metoodika

Maksevõime tase 2,18 1,85 käibevara/lühiajalisedkohustused käibevara-varud/lühiajalised

Likviidsuskordaja 1,04 0,90 kohustused

Rahaliste vahendite tase 0,84 0,72 raha/lühiajalised kohustused

Varude käibekordaja 6,94 6,16 müük/varud

Koguvara käibekordaja 3,40 2.89 müük/koguvara

Võlakordaja % 42.84 49.30 koguvõlg/koguvara

Tegevustulukus % 0,21 3,67 puhaskasum(-kahjum)/müük

Koguvara tulutootvuse tase % 0,71 10,60 puhaskasum(-kahjum)/koguvara

Omakapitali tulutase % 1,23 20,91 puhaskasum(-kahjum)/omakapital

SOLOMONIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.