Rohkema info nägemiseks:

LÄMMI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1107; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta LÄMMI OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LÄMMI OÜ usub, et iga kodu süda tuksub lõkke soojuse läbi. Seepärast oleme pühendunud kvaliteetsete ahjude ja kaminate valmistamisele, mis teevad rohkem kui lihtsalt kütavad teie ruumi; need muudavad teie elukeskkonna soojuse, mugavuse ja stiili keskuseks.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete ahjude ja kaminate pakkumisele esteetiliseks ja funktsionaalseks interjööri täienduseks.' Selle juhtpõhimõttega oleme saanud soojuse asjatundjateks, tagades, et iga meie pakutav toode on elegantsi ja efektiivsuse sujuv segu.

Olgu teie kirg täiusliku pizzaahju järele, et oma loomingut täiuslikkuseni küpsetada, või otsite kaminat, mis on ajatu disaini tunnistajaks, LÄMMI OÜ on teid katnud. Meie valik vastab erinevatele maitsetele ja nõudmistele, tagades, et leiate oma koju ideaalse vastendi.

Meie tooted on rohkem kui lihtsalt seadmed; need on kodukujunduse kesksed tükid, mis resoneerivad teemadega 'ehitus ja kinnisvara', 'energia ja maavarad', 'interjöör', ja 'seadmed ja masinad'. Need on meie loosungi kehastus, 'Soojust igas nurgas!' ja meie pühendumus teie elamiskogemuse parandamisele.

Avastage meie suurepärane ahjude ja kaminate valik, sealhulgas tuntud 'Kamin Leso', ja avastage, kuidas LÄMMI OÜ saab tõsta teie ruumi õhkkonda. Liituge paljude rahulolevate koduomanikega, kes on leidnud lohutust ja rahulolu meie toodete embuses. LÄMMI OÜga ei osta te lihtsalt kaminat või ahju; investeerite elustiili uuendusse, mis tasub end ära mugavuse ja rõõmu dividendides.

uuri lähemalt

LÄMMI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl O

Olen väga rahul oma Igluahjuga.

- Taivo K

Minu Igluahi sai täiuslik. Soojendab maja kiiresti ja näeb samal ajal suurepärane välja.

- Riin P

Suurepärane valik erinevaid mooduleid.

5 põhjust, miks valida keskkonnasõbralik kamin

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks jätkusuutlikkuse tähtsusest, pöörduvad koduomanikud ja ettevõtted keskkonnasõbralike kaminatega, et pakkuda soojust ilma keskkonda ohustamata. Need uuenduslikud küttesüsteemid pakuvad palju eeliseid, mis on kooskõlas meie nõudlike klientide väärtustega, kes otsivad efektiivsust, elegantsi ja keskkonnasõbralikkust. Põhjus 1: Keskkonnamõju Keskkonnasõbralikud kaminad on kavandatud minimeerima teie kütte süsinikujalajälge. Kasutades puhtamaid kütuseid või elektrit, eraldavad need kaminad oluliselt vähem süsinikdioksiidi võrreldes traditsiooniliste puuküttega

Dropdown

kõik artiklid

Kaminaga integreerimine oma kaasaegse kodu kujundusse

Kunagi küttevajaduseks olnud kamin on arenenud disainielemendiks, mis pakub nii soojust kui ka stiili. Kaasaegsetes kodudes toimib kamin fookuspunktina, tuues k
ssb.ee
Kunagi küttevajaduseks olnud kamin on arenenud disainielemendiks, mis pakub nii soojust kui ka stiili. Kaasaegsetes kodudes toimib kamin fookuspunktina, tuues kokku esteetika ja funktsionaalsuse, et luua hubane ja kutsuv õhkkond. Kamina integreerimine teie kodukujundusse mitte ainult ei tõsta õhkkonda, vaid suurendab ka kinnisvara väärtust. See pakub loomulikku kogunemiskohta, vähendab küttekulusid ja võib olla jätkusuutlik soojusallikas, kui kasutatakse õiget tehnoloogiat. Kaasaegsetele kodudele sobivad kaminatüübid Puuküttega kaminad pakuvad klassikalist võlu ja praksumist põlevatest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.