Rohkema info nägemiseks:

SONNE REISID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 261; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SONNE REISID OÜ kohta arvamuslugu!"

SONNE REISID OÜ hetkeolukord

Juba 261 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Sonne Reisid põhitegevusalaks on reisijateveo teenuse osutamine. Teenuse osutamiseks on soetatud väikebuss Mercedes Benz Sprinter.

Seoses COVID-19 haigust põhjustava koroonaviiruse levikust tulenevate piirangutega langes alates 2020. aasta märtsikuust ettevõtte käive võrreldes 2019. aasta sama perioodiga 83%. 2020. aasta raskeid majandusolusid aitasid leevendada Töötukassa eriolukorra abimeetmed ja

EAS-i "Väikeettevõtte kahjude osalise hüvitamise toetus". Töötukassa kaudu taotleti ja saadi töötasu hüvitist 1 742.07 eurot. EAS-i toetuse summa oli 5 000 eurot.

2021. aastal käive pisut paranes, kuid jäi siiski Covid-eelse käibega võrreldes 51% võrra väiksemaks. 2021. aastal esitati taotlus EAS-le "Ettevõtjate toetamine seoses COVID-19 haigust põhjustava koroonaviiruse levikust tulenevate piirangutega" summas 3 000 eurot. Töötukassa kaudu taotleti töötasu toetust 514 eurot.

2022. aastal osutati reisijateveo teenust põhiliselt koostöös GoBus AS-ga. 2023. aastal on plaanis jätkata samal tegevusalal.

SONNE REISID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.