Rohkema info nägemiseks:

VERGUTECH BALTIKUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud tipptasemel ehituslahenduste pakkumisele, keskendudes peamiselt esmaklassiliste betoonipumpade ja kuivbetooni toodete väljatöötamisele ning müügile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

VERGUTECH BALTIKUM OÜ tõuseb esile kui tipptasemel ehituslahenduste pakkuja, kes keskendub eriti esmaklassilistele betoonipumpadele ja kuivbetooni toodetele. Meie ettevõte on teeninud kiitust mitmete ehitusprojektide käigus, toetudes olulisele tunnusele – meie mörtipumpade unikaalsele modulaarsele süsteemile, mis tagab mitmekülgsuse ja täpsuse ka kõige keerukamates oludes.

Meie uhkus seisneb võimes pakkuda lahendusi, mis on täpselt kalibreeritud ja vastavad tänapäeva ehitustööstuse kõrgetele standarditele. Kvaliteedi ja täpsusele pühendunud olek on võimaldanud meil tõusta tunnustatud positsioonile ehitussektoris. Oleme teadlikud, et tänapäeva ehitusmaailm nõuab rohkem kui lihtsalt tugevat struktuuri – see vajab innovatsiooni ja vastupidavust ning meie tooted kajastavad seda filosoofiat.

Meie mörtipumpade modulaarne süsteem annab meile paindlikkuse kohanduda erinevate ehitusvajadustega, eriti keerulistes tingimustes, kus täpsus ja mitmekülgsus on võtmetähtsusega. Olgu tegemist raskete seadmete ankurdamise või betoonelementide vormimisega, oleme valmis pakkuma lahendusi, mis vastavad rangeimatele standarditele.

Meie eesmärk on mitte ainult pakkuda seadmeid, vaid kogu lahendust. Klienditeenindus ja eksperthooldus on meie tegevuse keskmes, sest mõistame, et ehitusprojektid vajavad tuge ja nõuandeid igas etapis. Koos töötame selle nimel, et muuta ehitusmaailm veelgi tõhusamaks ja täpsemaks. Kutsume teid üles võtma meiega ühendust, et arutada, kuidas saame olla osa teie järgmisest edukast ehitusprojektist. Samuti on meil heameel teile pakkuda usaldusväärseid lahendusi valdkondades nagu tulekindlus, liiprite ühendamine, ankurdamine, injekteerimine, betooni torkreteerimine, valu- ja jootebetooni pumpamine ning muud betoon- ja teraskonstruktsioonide vuukimise ja kinnitamise valdkonnad.

KONTAKT

VERGUTECH BALTIKUM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Töötajad on asjatundlikud ja sõbralikud.

- Priit

Suurepärane teenindus ja kiire reageerimine!

- Kaspar

Täpsed, professionaalsed, soovitan kindlasti!

VERGUTECH BALTIKUM OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022. aastal jätkus Vergutech Baltikum OÜ traditsioonilise äritegevus. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Vergutech Baltikum OÜ müügitulu 27,3 tuhat eurot (2021: 15,3 tuhat eurot). Personal Vergutech Baltikum Oü keskmine töötajate arv majandusaastal oli 1 töötaja. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks Vergutech Baltikum OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on toodete täiustamine ning sortimendi laiendamine.

Dropdown

kõik artiklid

VERGUTECH BALTIKUM OÜ: Teenused, mis kujundavad ehitusmaailma tulevikku

VERGUTECH BALTIKUM OÜ toob ehitustööstusesse revolutsiooni, pakkudes mitmekülgseid ja tipptasemel teenuseid, mis ületavad ootusi. Meie teenuste valik on suunatu
ssb.ee
VERGUTECH BALTIKUM OÜ toob ehitustööstusesse revolutsiooni, pakkudes mitmekülgseid ja tipptasemel teenuseid, mis ületavad ootusi. Meie teenuste valik on suunatud mitmetele valdkondadele, hõlmates tulekindlust, liiprite ühendamist, ankurdamist, injekteerimist, betooni torkreteerimist, valu- ja jootebetooni pumpamist ning muude betoon- ja teraskonstruktsioonide vuukimist ja kinnitamist. Meie tulekindluslahendused tagavad, et teie ehitusobjekt vastab kõrgeimatele tuleohutuse standarditele. Oleme spetsialiseerunud tulekindlate materjalide kasutamisele ja efektiivsetele meetoditele, mis muudavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.