Rohkema info nägemiseks:

BERREN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 214; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BERREN OÜ kohta arvamuslugu!"

BERREN OÜ hetkeolukord

Juba 214 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo.

Berren OÜ on Soome eraisikule kuuluv ettevõte, mis on esmaselt registreeritud Eestis 1992 aastal. Berren OÜ taasalustas oma äritegevusega Eestis jaanuaris 2012.

Ettevõte põhitegevusalaks on ravimifirmade, ravimite (nii kansimunungi- kui retseptiravimite) ja muude tervishoiutoodete esindamine, turustamine ja reklaami korraldamine. Suhtlemine Riigi Ravimiameti, Haigekassa ja Sotsiaalministeeriumiga oma tegevusvaldkonda puudutavates küsimustes. Samuti eelpooltoodud ravimifirmade, ravimite ja muude tervishoiutoodetega seonduvate kauba- ja teenindusmärkide ning patentide registreerimise korraldamine. Seaduses ettenähtud aruandluse esitamine Ravimiametile.

Berren OÜ poolt pakutavad teenused on: · Toodete registreerimine vajadusel Riigi Ravimiametis või Veterinaar- ja Toiduametis · Suhtlemine Sotsiaalministeeriumiga, ravimite hinnakokkulepete sõlmimine, soodusnimekirja kandmiseks vajaliku dokumentatsiooni koostamine · Toodete hinnaanalüüs ja –kujundus · Turusituatsiooni analüüs · Ravimite ja loodustoodete pakendite ja pakendi infolehtede koostamine ja kooskõlastamine · Müügiprognooside ja -mahtude analüüside tegemine · Reklaamkampaaniate ettevalmistamine ja läbiviimine, vajalike materjalide ettevalmistamine.

· Suhtlemine hulgimüügifirmadega · Müügitulemuste kokkuvõtete tegemine · Suhtlemine erinevate kirjastuste (ajakirjad, ajalehed), reklaamiagentuuride ja trükikodadega · Interneti ja välireklaami ettevalmistamine ja läbiviimise jälgimine · Riigihanke konkurssidel osalemine.

Meie partneriteks on välisfirmad, kes ei ole pidanud otstarbekaks voni majanduslikult kasumlikuks oma esinduskontori / esindaja ametikoha pidamist Eestis, samas aga peavad oluliseks otsest müügistrateegiat – suhtlust arstide ja apteekritega.

Teiselt poolt on meie partneriteks kõik Eesti suuremad ravimite hulgimüüjad (kes tegelevad ravimite müügi praktilise poolega - müük nii apteekides kui haiglates) ning kõik Eesti haigla- ja vabamüügiapteegid.

Äritegevuse ülevaade.

Aastal 2022 oli ettevõte müügitulu 39 927 eurot.

Aastal 2022 praktiliselt puudusid valuutakursiriskid, kuna arveldustes on kasutusel eur. Intressimääradega seonduvad riskid olid samuti madalad, kuna intressimäärad olid stabiilsed Berren OÜ jaoks.

Töötajad ja juhtkond.

Berren OÜ juhatus koosneb kahest liikmest. Juhatuse liikmete tööd ei tasustatud.

BERREN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.