Rohkema info nägemiseks:

SWIPE EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme keskkonnasõbralike puhastus- ja nahahooldustoodete tootmise ja müügiga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast SWIPE EESTI OÜ maailma, kus puhtus ja loodus käivad käsikäes. Swipe Eesto on pühendunud pakkuma keskkonnateadlikke puhastus- ja nahahoolduslahendusi, mis tagavad erakordse tulemuse ja hoolitsevad meie planeedi eest.

Meie teekond sai alguse soovist muuta puhastustööstust, viies selle uuele tasemele, kus efektiivsus ja looduslikkus käivad käsikäes. Oleme teadlikud, et meie valikud mõjutavad meie ümbritsevat keskkonda, seega oleme loonud tootevaliku, mis minimeerib keskkonnamõju ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Meie valik hõlmab üldpuhastusvahendeid, leeliselisi puhastuskontsentraate ja probiootilisi kodupuhastusvahendeid, mis kõik on loodud vastavalt meie jätkusuutlikkuse põhimõtetele.

BioSwipe sari on meie uhkus, kasutades probiootikume, et pakkuda põhjalikku puhastust, mis taastab loomuliku tasakaalu sinu eluruumides. Nõudepesumasina pesuvahendid ja käsitsi pesemise detergendid tagavad särava puhtuse igal kasutuskorral. Meie NaturCare nahahooldussari, rikastatud aktiivse aaloega, pakub õrna, kuid tõhusat hooldust nahale, uskudes, et loodus on tervise võti.

Meie pühendumus jätkusuutlikkusele on sügavalt juurdunud meie brändi. Mikrokiudpuhastuslahendustega püüame vähendada jäätmeid ja edendada puhtamat, rohelisemat tulevikku. Oleme veendunud, et igaüks saab teha oma osa keskkonna säilitamisel ning meie toodete kasutamine on üks viis selle saavutamiseks.

SWIPE EESTI OÜ kutsub sind liituma meie teekonnaga puhtama maailma suunas. Avasta meie valik keskkonnasõbralikke kodupuhastusvahendeid ja detergente ning koge erinevust, kui puhastad südametunnistusega ja hoolid loodusest. Koos saame muuta maailma paremaks paigaks, üks puhastusvahend korraga.

Kontakt

SWIPE EESTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu E.

Swipe nimeline üldpuhastusvahend on lemmik vist juba 20 aastat, lõpetan just teist pudelitäit kontsentraati. Mees vahetas peale katsetamist pool autokeemiat ka selle vastu.

- Sirje E.

Täpselt nii kenasti ja hästi, nagu reklaamitud, toimivad SWIPE vahendid:)SUPER!!

- Epp H.

Aja jooksul olen ära proovinud pea kõik meil müügil olevad ja olnud villasele mõeldud pesuvahendid, aga ikka jälle pöördun tagasi vana armastuse "Silki" juurde.

Miks valida probiootikumisisaldusega puhastusvahendite kasuks?

Probiootilised puhastusvahendid on uuenduslikud puhastustooted, mis kasutavad tervisliku mikrobioomi loomiseks kodus kasulikke baktereid. Erinevalt traditsioonilistest puhastusvahenditest, mis tapavad baktereid valimatult, töötavad probiootilised puhastusvahendid heade bakterite pindadele ladestamise teel, mis jätkavad puhastamist ja deodoreerimist kaua pärast pealekandmist. Traditsioonilised puhastustooted sisaldavad sageli karmid kemikaale, mis võivad olla kahjulikud keskkonnale ja inimeste tervisele. Probiootilised puhastusvahendid seevastu pakuvad looduslikku ja õrna alternatiivi,

Dropdown

kõik artiklid

Millised on mikrokiust puhastusvahendite eelised?

Mikrokiud on revolutsiooniline kangas, mis on valmistatud ülipeenetest kiududest, mis on õhemad kui siidiniit. Need kiud on tavaliselt valmistatud polüestri ja
ssb.ee
Mikrokiud on revolutsiooniline kangas, mis on valmistatud ülipeenetest kiududest, mis on õhemad kui siidiniit. Need kiud on tavaliselt valmistatud polüestri ja polüamiidi segust ning tootmisprotsessi käigus lõhustatakse, et suurendada nende pindala ja parandada puhastusvõimekust. Alates selle leiutamisest 1970. aastatel on mikrokiud arenenud uudsest materjalist puhastustööstuse põhielemendiks. Selle ainulaadsed omadused on teinud sellest eelistatud valiku nii kodumajapidamistes kui ka professionaalsetes puhastustöödes. Mikrokiudude puhastamise keskkonnamõju Mikrokiudude tõhusus võimaldab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.