Rohkema info nägemiseks:

LIEBANA BOTYW OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 259; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LIEBANA BOTYW OÜ kohta arvamuslugu!"

LIEBANA BOTYW OÜ hetkeolukord

Juba 259 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

LIEBANA BOTYW OÜ - surnud ärimudel ja 8 aastat võlgasid

LIEBANA BOTYW OÜ on 2001. aastal asutatud ettevõte, mis varasemalt kandis nime EURODVIN OÜ. Ettevõte on tänaseks hüljatud ning selle juhatuses on Lauri Hansberg *. Kuigi ettevõtete hülgamine on igati taunimisväärne tegevus, võis siinkohal asjade sellist käiku juba ammu ette näha. Esiteks tegeles ettevõte videokassettide ja DVD-de laenutamisega ning sellest hääbunumat valdkonda annab otsida. Isegi hobukaarikute remont on tõenäoliselt elujõulisem äri. Teiseks on ettevõte maksuvõlaga kimpus juba viimased 8 aastat. Tänaseks on selle üle 14 000 eurone võlg kogunud enda kõrvale üle 10 000

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.