Rohkema info nägemiseks:

KT JUVEEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 405; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KT JUVEEL OÜ kohta arvamuslugu!"

KT JUVEEL OÜ hetkeolukord

Juba 405 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022. aastal jätkus OÜ-i KT Juveel oma traditsioonilist äritegevust. Põhitegevusalad on vääriskividega või vääriskivideta väärismetalle sisaldavate juveelitoodete valmistamine, ostmine ja jaemüük, ehete parandus ja disainerite tegevus.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ-i KT Juveel müügitulu 34 197 eurot, olles sellega 23.7 % võrra vähem kui eelmise aastal. Üheaegselt arvestades üldist langust ökonoomikasektoris, langesid ka ökonoomilised näitajad meie firmas. OÜ KT Juveel ärikahjumiks kujunes 23 715 eurot.

Investeeringud

Aruandeperioodil investeeriti materiaalsesse põhivarasse kokku 0 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2020.aasta alguses vallandunud koroonaviiruse pandemia on avaldanud ettevõtte tegevuse jätkusuutlikkuses likviidsusprobleemide tõttu.

Raamatupidamise aastaaruanne on koostanud, lähtudes tegevuse jätkuvuse printssbist, kuna juhtkonna hindnangul on ettevõtte taastanud suurema osa majandustegevusest. Samuti on 2023. aasta keskpaigaks ettevõtte omakapital positiivne.

2023. aastal KT Juveel OÜ jätkab majandusliku koostööd olemasolevate partneritega ja on sõlmitud lepingud ka uute partneritega. Samuti on plaanis teha paremaks firma ökonoomilised näitajad, säilitada olemasolevad töökohad ja tugevdada firma positsioonid nii Eesti kui ka rahvusvahelisel turul.

KT JUVEEL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.