Rohkema info nägemiseks:

CAB GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Alates 1998. aastast on Eestimaa Takso töötanud regulaarselt ja vastutustundlikult nii Tallinna kui ka Eesti elanike ja külastajate jaoks.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kalle K.K.

Eestimaa Takso on tõesti suurepärane teenus, mis tagab kiire ja turvalise sõidu. Juhid on alati sõbralikud ja võtavad alati arvesse minu vajadusi. Suur soovitus!

- Tõnis T.T.

Eestimaa Takso on usaldusväärne ja kvaliteetne taksoteenus. Väga hea hinna ja kvaliteedi suhe ja alati väga professionaalne ja abivalmis teenindus.

- Mari M.M.

Kõikidel Eestimaa Takso sõitudel olen olnud väga rahul. Kõik taksod on alati väga mugavad ja litsentsi omavad juhid on alati väga sõbralikud.

CAB GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ CAB GRUPP, mis asutati 2002. aastal, on püsivalt kasvanud ja arenenud ettevõte, mis on pühendunud oma klientide teenindamisele ja pidevale arengule. 2022. aastal realiseeris ettevõte netokäivet 149 304 euro ulatuses, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades ettevõtte suurust ja tegevusvaldkonda. Aruandeperioodil arvestati palkadeks 63 559 eurot. See näitaja on oluline, kuna see näitab, et ettevõte investeerib oma töötajatesse, pakkudes neile konkurentsivõimelist palka. Keskmine töötajate arv oli aruandeperioodil 8, mis näitab, et OÜ CAB GRUPP on suutnud luua stabiilse ja pühendunud

Dropdown

kõik artiklid

Eestimaa Takso kutsub ettevõtteid: Kas soovite efektiivsemat töökorraldust ja kuludekokkuhoidu? Partnerlus võib olla võti!

Kas teie ettevõttel on vaja tagada sujuv ja usaldusväärne transpordilahendus oma töötajatele? Kas ärireiside korraldamine nõuab tõhusamat logistikat? Eestimaa T
ssb.ee
Kas teie ettevõttel on vaja tagada sujuv ja usaldusväärne transpordilahendus oma töötajatele? Kas ärireiside korraldamine nõuab tõhusamat logistikat? Eestimaa Takso on valmis pakkuma just teile sobivat lahendust! Me kutsume ettevõtteid, kes soovivad arendada vastastikku kasulikke koostöösuhteid ning otsivad usaldusväärset partnerit taksoteenuste valdkonnas Tallinnas ja selle ümbruses. Ettevõtte taksoteenused Tallinnas: Teadlikuna vajadusest pakkuda tõhusat ja mugavat transporditeenust, oleme loonud spetsiaalsed taksoteenused, mis on suunatud ettevõtetele. Meie eesmärk on muuta teie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.