Rohkema info nägemiseks:

AHRENS INVESTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kohandatud mööbli valmistamisega, mis on vastupidav ja vastab klientide individuaalsetele vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates 2003. aastast on Ahrens Investing OÜ olnud mööblitööstuse esirinnas, spetsialiseerudes mööbli valmistamisele, mis pole mitte ainult silmale ilus vaadata, vaid on ka vastupidavuse ja kvaliteedi sümbol. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: täita kodud ja avalikud ruumid mööbliga, mis jutustab lugu, teie lugu.

Meie ekspertiis seisneb kohandatud lahenduste loomises, mis resoneerivad iga kliendi individuaalsusega. Alates köögimööblist, mis saab teie kodu südameks, kuni riidekappideni, mis korraldavad teie elu, ja vannitoamööblini, mis muudab igapäevase rutiini luksuslikuks kogemuseks - me valmistame mööblit, mis sobib teie ruumi ja stiiliga.

Koostöös edukate mööblidisaineritega oleme meistrid hubaste ja meeldejäävate ruumilahenduste elluviimisel. Oleme uhked paindliku tootmisprotsessi üle, mis võimaldab meil kiiresti kohanduda klientide soovidega, tagades, et iga meie loodud mööbliese sobib täiuslikult oma ettenähtud keskkonda.

Meie pühendumust tipptasemele peegeldab ISO 9001 ja ISO 14001 standarditele vastavus alates 2009. aastast, tagades kõrge kvaliteedi ja vastupidava tööeetika kõrvuti keskkonnasäästliku valikuga. Pakume teenuseid, sealhulgas mööbliosade kuumvajutust ja mööblidetailide viimistlust, nagu värvimine, lakkimine, õlitamine ja peitsimine, tagades, et iga viimistlus on veatu.

Ahrens Investing OÜ-s väärtustame ausust, täpsust ja kirge oma käsitöö vastu. Meie järelteenindus on meie pühendumuse teie rahulolule tunnistus. Me ei müü lihtsalt mööblit; me pakume osa meie pühendumusest tipptasemele.

Olgu teie unistuseks täiuslik kodu või ettevõte, kes soovib oma poemööblit täiustada, oleme siin, et muuta need unistused reaalsuseks. Kutsume teid uurima meie portfooliot ja nägema ise, miks nii ettevõtted kui ka eraisikud hindavad meie tööd.

Võtke meiega täna ühendust, et alustada teekonda oma ruumi muutmiseks kohaks, kus mälestusi luuakse ja hoitakse.

Kontakt

AHRENS INVESTING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit L.

Suurepärane kogemus! Minu uus köögimööbel on täpselt selline, nagu ma alati unistasin!

- Liisbet M.

Ahrens Investing OÜ pakub tõesti kvaliteetset mööblit ja nende teenindus on suurepärane.

- Mari A.

Olen äärmiselt rahul oma uue garderoobikapiga. Täpselt selline, nagu ma tahtsin!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas suudab eritellimusel mööbel tõstab sinu kodu väärtust?

Kui soovid luua eluruumi, mis tõeliselt tundub nagu kodu, on mööbli valik ülioluline. Eritellimusel mööbel pakub isikupärastamise, kvaliteedi ja ainulaadsuse taset, mida masstoodang lihtsalt ei suuda pakkuda. Siin on viis veenvat põhjust, miks eritellimusel mööbli investeerimine võib oluliselt tõsta sinu kodu väärtust. Isikupärane üldilme  Eritellimusel mööbel võimaldab sul väljendada oma isiklikku stiili ja esteetilisi eelistusi. Olgu sulle meelepärane minimalistlik disain, maalähedane võlu või modernne elegants, eritellimusel esemed saab valmistada peegeldama sinu individuaalset maitset.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas alustada erilahendusega köögi loomist?

Termin erilahendus pärineb ajast, mil bespeak tähendas midagi välja rääkima. Mööbli kontekstis tähendab see, et toode on kliendi poolt välja räägitud, kohandatu
ssb.ee
Termin erilahendus pärineb ajast, mil bespeak tähendas midagi välja rääkima. Mööbli kontekstis tähendab see, et toode on kliendi poolt välja räägitud, kohandatud nende täpsete spetsifikatsioonide ja vajaduste järgi. Erilahendusega köögikomplekt ei ole lihtsalt mööbel; see on isiklik avaldus, peegeldus koduomaniku elustiilist, maitsest ja nende kodu olemusest. Kohandamine on erilahendusega köögi süda. See on vabadus valida iga köögi aspekt, alates paigutusest kuni materjalide, viimistluste ja isegi kõige väiksemate detailideni. Selline personaliseerimise tase tagab, et ükski kaks kööki ei ole

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.