Rohkema info nägemiseks:

FALCOMAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Valige soodne renditeenus Eestis. Kui soovite rentida kvaliteetset autot, väikebussi või kaubikut soodsa hinnaga, siis tutvuge meiepoolt pakutavate rendiautode ja sooduspakkumistega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast FALCOMAR OÜ, teie esmaklassiline sihtkoht autorenditeenuste jaoks Tallinnas ja üle Balti riikide. Meie missiooniks on pakkuda teile ülimat sõidukogemust, olgu teie reis siis äri, lõbu pärast või midagi selle vahepealset. Mitmekesise hästi hooldatud sõidukite valikuga tagame, et teie teekond punktist A punkti B on alati mugav ja muretu.

Meie sõidukid

Meie valikus on nii kompaktseid autosid kui ka luksussõidukeid, varustatud kas käsitsi või automaatkäigukastiga vastavalt teie eelistusele. Iga auto meie laevastikus on varustatud kliimaseadme, suitsuvaba keskkonna ja regulaarsete hoolduskontrollidega. Teie rahuolu tagamiseks on kõik meie sõidukid kaetud kõikehõlmava kindlustusega ja neile on tagatud tasuta teeabi kogu Balti riikides ja Euroopas.

Väikebussi rent

Reisite grupiga? Meie 8+1 kohalised väikebussid on täiuslik lahendus teie ärikohtumisteks, seminarideks või suusareisideks. Neid saab rentida juba B-kategooria juhilubadega ja võite valida lisavarustuse, et muuta oma reisikogemust veelgi paremaks. Lisaks pakume juhi rentimise teenust neile, kes eelistavad sõitu nautida.

Kaubiku rent

On vaja transportida kaupu? Valige meie laiast kaubikute valikust, mis on loodud mugavaks ja taskukohaseks erinevate koorma suuruste vedamiseks. Mahutavusega kuni 1350kg ja paljud varustatud haagisekonksudega, on meie kaubikud valmis tegelema teie kaubavajadustega. Pakume ka ühesuunalisi rente ja võimalust palgata juht, et tagada ülim mugavus.

Pikaajaline rent

Neile, kes vajavad sõidukit pikemaks ajaks, eriti töötades välismaal Skandinaavias või mujal, pakume erilisi pikaajalise rendi määrasid. Küsige lisainfot ja me koostame teile vajadustele vastava paketi.

Autorent välismaal

Meie teenused ulatuvad kaugemale Eestist. Me võime toimetada või tagastada sõidukeid linnades nagu Vilnius, Kaunas, Stockholm, Riia, Helsingi, Praha, Varssavi või Berliin. Valige FALCOMAR OÜ kõige soodsama ja usaldusväärsema autorenditeenuse jaoks Eestis ja kaugemal.

FALCOMAR OÜ juures ei ole me lihtsalt autorendi pakkujad; me oleme siin, et pakkuda teile vabadust luua meeldejäävaid reise. Broneerige oma rendiauto täna ja asuge usalduse ja kergusega oma järgmisele seiklusele.

uuri lisaks!

FALCOMAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Elise R.

Suurepärane teenindus! Kiire ja mugav broneerimine.

- Kairit T.

Väga korralikud autod ja sõbralik teenindus.

- Priit H.

Rendiauto oli puhas ja hästi hooldatud.

5 põhjust pikaajalise auto üürimise valimiseks

Pikaajaline auto üürimine on üha populaarsem valik nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. See pakub vabadust omada autot ilma pikaajalise kohustuse ja kuludeta, mis kaasnevad sõiduki ostuga. Selles postituses uurime viit peamist põhjust, miks pikaajaline auto üürimine võib olla teie transpordivajaduste jaoks täiuslik lahendus. Põhjus 1: Kulusäästlikkus Üks kõige veenvamaid põhjuseid pikaajalise auto üürimise valimiseks on selle pakutavad kokkuhoiu võimalused. Kui arvestada auto ostmisega kaasnevaid kulusid, sealhulgas sissemakse, finantseerimine, kindlustus, hooldus ja väärtuse vähenemine,

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend muretuks autorendiks välismaal

Välismaale reisimine võib olla põnev kogemus ja õige autorendi valik võib teha suure erinevuse. Olgu tegemist ärireisijaga, puhkusele sõitva perega või uusi hor
ssb.ee
Välismaale reisimine võib olla põnev kogemus ja õige autorendi valik võib teha suure erinevuse. Olgu tegemist ärireisijaga, puhkusele sõitva perega või uusi horisonte avastava turistiga, muretu autorendi tagamine on eduka reisi võtmeks. Autorendi nõuete mõistmine Enne reisimist kontrollige, kas teie sihtkoht nõuab rahvusvahelist juhiluba (IDP) koos teie riikliku juhiloaga. IDP on laialdaselt tunnustatud dokument, mis tõlgib teie loa mitmesse keelde ja on paljudes riikides hädavajalik. Kindlustus on autorendi puhul välismaal kriitilise tähtsusega. Tutvuge erinevate saadaolevate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.