Rohkema info nägemiseks:

PUIT JA MÖÖBEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1607; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PUIT JA MÖÖBEL kohta arvamuslugu!"

PUIT JA MÖÖBEL OÜ hetkeolukord

Juba 1607 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022. aastal jätkas osaühing Puit ja Mööbel oma tradistisoonilise tegevuse mööbli tootmisega. Juba varasematel aastatel loodud sidemed tellijatega jätkusid. Peamiseks toodanguks on endiselt täispuitmööbel ja mööblidetailid teistele lõpp-tootjatele.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Puit ja Mööbel müügitulu 737 061 eurot, mis on võrreldes eelmise aastaga langenud. Põhilise põhjusena võib välja tuua üldise majanduslanguse sektoris, mida mõjutas sõda Ukrainas ja tooraine kättesaadavuse vähenemine. Kogu toodangu müük realiseerus Eesti Vabariigis.

Ettevõte majandusaasta jäi kahjumisse, mille suuruseks kujunes 33 365 eurot. Seda põhjustas tooraine järsk hinnatõus ning palgasurve. Ettevõtte 2022. aasta põhivarade kulum moodustas 43 867 eurot.

Investeeringud

Aruandeperioodil suuremaid investeeringuid ei tehtud, soetati üks elektrisõiduk.

Personal

OÜ Puit ja Mööbel keskmine töötajate arv majandusaastal oli 12 töötajat. 2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 216 tuhat eurot.

Osade arv ja nimiväärtus

Osaühingul Puit ja Mööbel on üks osa suurusega 10 224 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Puit ja Mööbel põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on müügikäibe kasvatamine, turupositsiooni kindlustamine olemasolevatel turgudel, uute klientide leidmine nii Eestist kui välismaalt. Suureks probleemiks on endiselt sobiva tööjõu leidmine. Ettevõtte asukoht Eesti äärealal ei soodusta kohapealt kvalifitseeritud tööjõu leidmist. Oleme valmis uusi töötajad värbama ka väljastpoolt Eestit ja neid kohapeal välja õpetama.

PUIT JA MÖÖBEL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.