Rohkema info nägemiseks:

ENVEKO EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kütte- ja veesüsteemide projekteerimisele, paigaldamisele ja hooldamisele, pakkudes individuaalseid ja energiatõhusaid lahendusi nii kodudele kui ettevõtetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

OÜ Enveko Ehitus on 2003. aastal loodud ettevõte, mis on spetsialiseerunud keskmiste ja väiksemate erikütteliikidel toimivate katlamajade ja küttesüsteemide rajamisele. Alustades tegevust AS Vesiterm Tartu esindusest, oleme arenenud juhtivaks nimeks soojusseadmete ja nutikate lahenduste valdkonnas. Meie pikaajaline kogemus, professionaalne nõustamine ning kõrgekvaliteedilised teenused on teinud meist usaldusväärse partneri klientidele üle Eesti.

Olenemata sellest, kas vajate kvaliteetset nõu, eskiislahendusi, hinnavõrdlusi või tehnilisi arvutusi, oleme siin, et pakkuda teile parimaid lahendusi. Meie pädevus ulatub erinevate surveseadmetööde, aurukatlate, veekatlate ja torustike remontimise, ümberehitamise ning paigaldamiseni. Lisaks sellele pakume konsultatsioone surveseadme kasutamise järelvaatajatele ja surveseadmetööde vastutavatele isikutele vastavalt kehtivatele standarditele.

Meie insenerid ja arhitektid on spetsialiseerunud mitmesuguste konstruktsioonide, arhitektuurne- ja välisveevarustus- ning kanalisatsioonivõrkude, kaugküttesüsteemide ning hoone- ja kinnistusiseste veevarustus- ja kanalisatsioonisüsteemide projekteerimisele. Oleme pühendunud tagama, et teie projekt saab parimad võimalikud lahendused, mis vastavad teie vajadustele ja standarditele.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pädevad erinevate kütte- ja veesüsteemide alal ning on valmis pakkuma teile parimat nõu ja teenust. Oleme tuntud oma kõrgekvaliteediliste teenuste poolest. Meie eesmärk on tagada, et teie süsteemid toimivad tõrgeteta ja vastavad kõrgeimatele standarditele. Teie rahulolu on meie prioriteet. Oleme alati valmis kuulama teie vajadusi ja pakkuma personaalset lähenemist igale projektile.

Otsite usaldusväärset partnerit oma kütte- ja veesüsteemide projektide jaoks? Ärge kartke võtta meiega ühendust! Meie professionaalne meeskond on valmis pakkuma teile konsultatsiooni, projekteerimisteenuseid ning süsteemide rajamist ja hooldust. Koos leiame alati parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja ootustele.

Oleme siin, et muuta teie kütte- ja veesüsteemide unistused reaalsuseks. Usaldage meid oma projektidega ja kogege tipptasemel teenust, mis teeb teie elu mugavamaks ja efektiivsemaks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

ENVEKO EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Merle V.

Kiire ja professionaalne töö. Hindan nende tähelepanelikkust ja täpsust.

- Jüri M.

Enveko Ehitus lahendas meie kütteprobleemi kiiresti ja sõbralikult. Soovitan soojalt!

- Martin K.

Meeldivad ja kompetentsed töötajad. Täpsus ja kvaliteet olid muljetavaldavad.

ENVEKO EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Enveko Ehitus põhitegevuseks oli 2022.aastal energeetiliste seadmete hulgimüük ja paigaldus. Klientideks olid nii eratarbijad kui ka äriettevõtted. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

Nutikad kütte- ja veelahendused

Kas olete kunagi kujutanud ette, kuidas oleks elada kohas, kus temperatuur on alati täpselt selline, nagu te soovite, ilma et peaksite selle pärast muretsema? S
ssb.ee
Kas olete kunagi kujutanud ette, kuidas oleks elada kohas, kus temperatuur on alati täpselt selline, nagu te soovite, ilma et peaksite selle pärast muretsema? See unistus võib saada reaalsuseks tänu Enveko Ehituse uuenduslikele kütte- ja veelahendustele, mis suunavad meid otse tulevikku, kus mugavus ja efektiivsus käivad käsikäes. Enveko Ehitus on tuntud oma individuaalsete lähenemiste poolest. Meie eksperdid mitte ainult ei kuula teie vajadusi, vaid loovad ka nutikaid kütte- ja veelahendusi, mis vastavad teie kodu või äri erilistele nõudmistele. Kas soovite, et teie kodu soojeneks enne, kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.