Rohkema info nägemiseks:

VEXTOM STYLE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 538; jälgijaid - 19. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VEXTOM STYLE OÜ kohta arvamuslugu!"

VEXTOM STYLE OÜ hetkeolukord

Juba 538 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Uute pindade järele reaalne vajadus nagu oleks olemas, kuid arendustegevust korraldavad suuremad ehitusorganisatsioonid, kus jällegi on oma meeskonnad. Riigi ja KOV objektidel tegutsemine ei ole meie hinnangul mõttekas. Ehituse projektijuhtimise ja konsultatsioonide teenuste järele nõudlus praktiliselt puudub.

Leida tuleb alternatiivseid tegevusi ja/või muuta ärimudelit. Sellega on ka alustatud; samas tuleb arvestada, et iga uue katsetamine võtab aega ja ressurssi ning ei pruugi alati sobivat tulemust anda.

Juhtkonna liikmetele 2022.a. soodustusi pole tehtud. Samuti pole ettevõttest väljastatud garantiisid, millest võiksid tekkida ettevõttele potentsiaalsed kohustused tulevikus. Ettevõte pole 2022.a. kestel omandanud või tagatiseks võtnud oma osasid.

VEXTOM STYLE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.