Rohkema info nägemiseks:

BIOFUEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4492; jälgijaid - 164. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BIOFUEL OÜ kohta arvamuslugu!"

BIOFUEL OÜ hetkeolukord

Juba 4492 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 164 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ülevaade

OÜ Biofuel („Biofuel“, „Kontsern“) on äriregistris registreeritud 2003. aasta augustis. OÜ Biofuel põhitegevuseks on metsamajandamise ning biokemikaalide ja biomaterjalide tootmisega tegelevatesse ettevõtetesse tehtud investeeringute haldamine.

OÜ Biofuel Kontserni moodustavad käesoleva aruande koostamise ajal emaettevõte ja tütarettevõtted: emaettevõte OÜ Biofuel, mille põhitegevuseks on investeeringute haldamine; ning o tütarettevõtted: o  Apalta Luxembourg Holding Holding S.à r.l (osalus 50,63%) – valdusettevõte;  Biofuel Invest, LLC (osalus 100%) – investeeringud (metsa)varadesse Ameerika Ühendriikides.

 Biofuel Capital, LLC (osalus 100%) – valdusettevõte  Biofuel Reserve, LLC (osalus 100%) – investeeringud kinnisvarasse Ameerika Ühendriikides  Biofuel Neighborhoods, LLC (osalus 100%) – investeeringud kinnisvarasse Ameerika Ühendriikides  PUKA Shipping Company Limited (osalus 100%) – logistika 2022. aasta kujunes kontsernile edukaks. Asutati neli uut tütarettevõtet – kolm neist Ameerika Ühendriikides ning üks

Küprosel. Soetati maa Ameerika Ühendriikides eesmärgiga ehitada sinna renditulu teenimiseks hoitav kinnisvara.

Lisaks soetati laev konteinerite ja muu kauba vedude opereerimise eesmärgil ning investeeriti Ameerika Ühendriikides asuvasse kinnisvaraarendusettevõttesse. Tehti täiendavaid investeeringuid metsavaradesse ning jätkati kestlikku metsamaade majandamist, eesmärgiga tagada metsamaade mõistlik uuendamine ning ka kohalike töökohtade säilitamine.

Vene-Ukraina sõjal puudus 2022. aasta tulemusele otsene mõju, kuid kaudselt oli kontsern mõjutatud selle tulemusel avaldunud kõrgest inflatsioonist ning langusest börsidel. Intressimäärade tõusu tõttu, mida Keskpank on kasutanud inflatsiooni pidurdamise meetmena, teenis kontsern deposiitidelt täiendavat intressitulu. Kuna Biofueli investeeringute portfell 2022. aastal oli alles algusfaasis, ei avaldanud börside langus konserni aruandeaasta tulemustele veel märkimisväärset mõju.

2021. aastal müüs Kontsern tütarettevõtte AS-i Graanul Invest Luksemburgis registreeritud äriühingule Cullinan

Holdco SCSp. Müügi käigus reinvesteeris OÜ Biofuel kontserni tütarettevõte Apalta Luxembourg Holding S.à r.l osaliselt saadud vahendid, omandades 20%-lise osaluse Cullinan Holdco SCSp-s. Tehingu tagajärjel kaotati kontroll tütarettevõtte AS Graanul Invest üle. Raamatupidamise aastaaruandes esitatud tulemused 2021. aasta kohta sisaldavad AS-i Graanul Invest tulemusi rida-realt konsolideerituna kuni kontrolli kaotamiseni.

Lisaks toimusid 2021. aasta jooksul Kontserni struktuuris järgnevad muudatused:  aasta alguses võõrandati 20%-line osalus Läti tütarettevõttes Graanul Assets SIA;  aasta lõpus kaotas Biofuel kontrolli tütarettevõtetes Graanul Assets OÜ (alates 16.08.2022 Apalta Varad OÜ) ja Graanul Tehnoloogia OÜ (alates 19.08.2022 Apalta Tehnoloogia OÜ) ning alates 31. detsembrist 2021 on tegemist ühisettevõtetega.

Kontserni ettevõtetel puuduvad välisriigis registreeritud filiaalid. Dividendide maksmine kontserni ettevõtete poolt sõltub iga konkreetse ettevõtte vaba raha hulgast, kapitalistruktuurist, äritegevuse rahavoost ja

BIOFUEL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.