Rohkema info nägemiseks:

TOVACOM SWD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1035; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TOVACOM SWD OÜ kohta arvamuslugu!"

TOVACOM SWD OÜ hetkeolukord

Juba 1035 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tovacom SWD OÜ asutati augustis 2003. Alates aastat 2010 on ettevõte olnud Tovacom OÜ tütarettevõte (100%).

Tovacom SWD OÜ tegevusaladeks on tarkvara arendamine ja programmeerimistööd ning tarkvara alased konsultatsioonid. Ettevõtte jätkas möödunud aastal teenuste pakkumist allhankena. Programmeerimis- ja hooldusteenuseid pakuti 2022. aastal peamiselt emaettevõttele.

Kooskõlas muutustega tööturul kasvasid ka meie tööjõukulud. Erinevalt varasemast kaasasime abijõudu programmeerimisel omakorda allhanke korras. Aastal 2022 käive ei kasvanud. Tööjõu kulude kasv ja vajadus kaasata välist abi kasvatasid sisendkulusid, mistõttu lõpetasime aasta kahjumiga.

Arengu- ja uurimisväljaminekuid 2022 majandusaastal ei ole tehtud, järgnevateks aastateks arengu- ja uurimisväljaminekuid ei ole kavandatud.

Alanud 2023.aastal jätkab ettevõte programmeerimisteenuste allhanget ning tehnilise toe pakkumist. Uuel majandusaastal rakendub hinnastamise muutmise kokkulepe, mistõttu ootame käibe kasvu ja kasumit, mille arvelt kavatseme katta kogunenud miinuse.

Ettevõttel oli aasta keskmisena palgal 2 täiskohaga töötajat ja 1 juhatuse liige, kellele makstud tasude kogusumma oli koos sotsiaalmaksuga 112 626 eurot (sh juhatuse liikmele maksti 2022. aastal tasu 6 500 eurot).

TOVACOM SWD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.