Rohkema info nägemiseks:

VÄRSKA VEEKESKUS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 915; jälgijaid - 19. Arvustusi - 4; Artikleid 6+ "Kirjuta VÄRSKA VEEKESKUS AS kohta arvamuslugu!"

VÄRSKA VEEKESKUS AS tegevusaruanne 2022

AS Värska Veekeskus on asutatud 11.09.2003 aastal. Aktsiaseltsi asutajateks olid neli juriidilist isikut ja viis füüsilist isikut. Asutamisel vastuvõetud põhikirja järgi on ettevõtte tegevusaladeks - turismi infrastruktuuri loomine, arendamine, haldamine ja hooldamine; - puhke- ja kultuuriteenuste osutamine, - toidukaupade jaekaubandus ja toitlustamine - kinnisvara arendamine, haldamine, üürile ning rendile andmine AS Värska Veekeskus äriregistri number on 10985764, tegevuskohaks on Väike-Rõsna küla Setomaa vallas, Võru maakonnas. AS Värska Veekeskus on AS Värska Sanatoorium tütarettevõtte.
Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

NÄDALAKAVA 20-26.11

Esmaspäev 20.11 14.00 RAHULIK JALUTUSKÄIK PIKALOMBI MATKARAJALE. Soovijatel koguneda administraatori juures, tasuta. 16.00 SHINDO VENITUS- JA LÕÕGASTUSTUND võim
spavarska.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.