Rohkema info nägemiseks:

VANDENI SURVEY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 469; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VANDENI SURVEY OÜ kohta arvamuslugu!"

VANDENI SURVEY OÜ hetkeolukord

Juba 469 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Vandeni Survey OÜ on asutatud 2004. aastal kinnisvaraalase tegevuse eesmärgil. Osaühing on soetanud kinnisvara rentimise eesmärgil.

Majanduskeskkond ja selle mõjutused

Kinnisvaraekpertide sõnul oli 2022. aasta pöördeline aasta, mille jooksul raputasid kinnisvaraturgu nii sõda kui ka energiakriis ning aastaid stabiilsena püsinud nõudluse ja pakkumise struktuur hakkas muutuma. Majanduskasv pidurdus ning kinnisvaratehingute arv vähenes. Samas üüriturg aktiveerus järsult tänu sõjapõgenike lainele. 2023. aastaks ennustatakse pigem kinnisvaraturu jahtumist, sest inimesed on äraootaval seisukohal. Üüriturul üürilistest puudu ei ole, seega on oodata üürihindade püsimist samal tasemel.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid 2022. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes, saadud laenude baasvaluuta on euro ja laenude intress on fikseeritud, mistõttu valuutakursside ja intressimäärade riskid puudusid.

Osaühingu majandustegevusest 2022. aastal

Majandusaasta müügitulu kujunes 100% ulatuse kinnisvara rentimisest ning oli 36 tuhat eurot ja oli sama suur kui 2021. aastal.

Ettevõtte juhatuses majandusaastal muutusi ei toimunud.

Eesmärgid ja hinnangud 2023. aastal jätkatakse samal tegevusalal ja olulisis muutusi majandustegevuses ei planeerita. Juhtkonna hinnangul ei ole ilmnenud aruande koostamise perioodil täiendavalt sündmusi, mis võiksid oluliselt mõjutada nii 2022. aasta kui ka järgmiste majandusaastate tulemusi ning vaatamata raskele olukorrale majanduses on ettevõtte juhtkond kindel tegevuse jätkuvuses

VANDENI SURVEY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.