Rohkema info nägemiseks:

LÕUNA JÄÄ OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1471; jälgijaid - 102. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÕUNA JÄÄ OÜ kohta arvamuslugu!"

LÕUNA JÄÄ OÜ hetkeolukord

Juba 1471 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 102 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Lõuna Jää on Astri ettevõtete gruppi kuuluv Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Grupi põhitegevusalaks on multifunktsionaalsete elukeskkondade, sh kaubandusliku kinnisvara arendamine ning üüri- ja haldamisteenuste osutamine. Astri grupi ettevõtetele kuuluvad Lõunakeskus Tartus, Astri ja Fama keskused

Narvas, Pärnu Keskus Pärnus, Balti Jaama Turg, Depoo ja Keskturg Tallinnas.

OÜ Lõuna Jää on 100% Lõunakeskus OÜ tütarfirma ning kuulub seeläbi Astri AS konsolideerimisgruppi koos enda sõsarettevõtte Astri Investeeringud OÜ-ga. Astri AS konsolideerimisgruppi kuuluvad lisaks mainitutele veel Astri AS 100% tütarettevõtted Roheline Astri OÜ ja Astri Internet OÜ.

OÜ Lõuna Jää jätkas 2022. aastal tegutsemist oma põhitegevusaladel, milleks on jääväljakute üürimine, uisu- ja hokivarustuse laenutamine ning hooldamine, spordi- ja meelelahutuslike ürituste korraldamine, reklaam- ja muude pindade üürimine. Ettevõte opereerib Lõunakeskuse peamajas asuvat Astri Arenat ja

Jäähalli, mis asetseb Lõunakeskuse peamaja taga, aadressil Teaduspargi 4.

Aruandeaasta alguses oli tunda veel COVID-19 pandeemia järelmõjusid - liuväljade külastatavus oli madalam. Sügisest huvi uisutamise vastu taastus, kuid ei jõudnud veel covidi-eelse 2019. aasta tasemele.

2023. aastaks prognoosime varasemate mahtude taastumist.

Aruandeaastal kasutasid Astri Arenat ja Jäähalli jätkuvalt nii koolid kui spordiklubid treeninguteks kui ka

Tartu linna ja ümbruskonna uisutamishuvilised. Suvel korraldati traditsiooniliselt iluuisutamise laagreid, milles osalesid nii kohalikud kui ka rahvusvahelised uisuklubid. Samuti üüriti väljakut Lõunakeskus OÜ-le erinevate ürituste läbiviimiseks.

OÜ Lõuna Jää teeb kõik vajaliku, et ettevõtte tegevusega kaasnevad negatiivsed keskkonnamõjud oleksid viidud miinimumini. OÜ Lõuna Jää tarbis 2022. aastal sertifitseeritud rohelist elektrienergiat. 2022. aastal tehtud investeeringute tulemusel on kogu Astri Arena ja Jäähall viidud üle kaasaegsetele led-valgustitele.

2023. aastal on plaanis ellu viia Astri Arena kompressorseadmete energiasäästu projekt, millega kasutatakse ära jää tootmisel tekkiv jääksoojus hoone kütmiseks ja vee eelsoojendamiseks.

Aruandeaastal ei vasta Lõuna Jää OÜ omakapital Äriseadustikus sätestatud minimaalsele suurusele.

Vaatamata sellele kinnitame, et OÜ Lõuna Jää on tegutsev majandusüksus ja jätkab 2023. aastal oma põhitegevustega. Ootame 2023. aastal märgatavat külastatavuse kasvu ja seeläbi ka tulude kasvu.

Ettevõtte tegevused osaühingu netovara minimaalse suuruse vastuvusse viimiseks Äriseadustikus sätestatud nõuetega: (cid:127) 2023.a teises pooles planeerime hinnakirja muudatust, et ettevõtte tulusid tõsta; (cid:127) Ettevõtte elektrienergia hind on perioodiks 2023-2024 a fikseeritud madalamal tasemel kui oli aruandeaastal: (cid:127) 2023. aastal realiseeritakse koos Lõunakeskus OÜ-ga liuvälja kompressorseadmete jääksooja kasutamise projekt, mis vähendab oluliselt energia ja väiksemal määral küttekulusid.

2023. aastal on kavas jätkata tegutsemist tavapärastel tegevusaladel: spordirajatiste käitus, vabaaja- ja sporditarvete väljaüürimine, reklaampindade väljaüürimine.

LÕUNA JÄÄ OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.